1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čaroděj jménem Vacula vykouzlil bod


Branky


0

     Do Jevišovic přijel v roli jasného favorita Bzenec. Nic zvláštního se v utkání nemělo stát, ale opak byl nakonec pravdou. Neskutečný výkon brankáře Vaculy, bojovnost domácích hráčů a neproměněná penalta rozhodli o dělbě bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

         Utkání začalo hodně nečekaně. Po čtyřech minutách hry šli domácí do vedení. Jejich útočník Jiří Jurka si naběhl na pas mezi dva obránce hostů a přeloboval vyběhnutého brankáře hostů Kůřila. Hosté byli touto situací zpočátku zaskočeni a naopak domácím vlila krev do žil. Nicméně postupem času se začala prosazovat herní kvalita hostujícího týmu. Postupně se začali vytvářet brankové příležitosti, ale s těmi nedokázali dobře naložit. Částečně svoji nemohoucností, ale hlavně díky brankáři Vaculovi. Postupem času se zápas změnil v souboj mezi hostujícími hráči a domácím brankářem. Ten pochytal několik brankových příležitostí. Dle domácích statistiků se jednalo hned o devět jasných šancí hostů. Kapituloval až v 70 minutě. To se k trestnému kopu postavil Lejsal a využil pohybu ve zdi domácích a překonal poprvé a naposled Vaculu. To však nebylo v sobotním podvečeru vše. V 85 minutě zahrávali hosté pokutový kop a mohli získat vedení na svojí stranu. Strážce domácích svatyně však předvedl skvostný výkon a penaltu lapil. Ihned po této situaci se domácí řítili do přečíslení, ale nedokázali přesně zakončit. Zápas tak skončil remízou. Domácí brankář přezdívaný Dědek, předvedl heroický výkon a má největší zásluhou na zisku veledůležitého bodu.



Ohlasy k zápasu


Fotbal Jevišovice
Stanislav Šeiner (funkcionář Jevišovic): Dnes předvedl neuvěřitelný výkon Josef Vacula v brance, který tím, jak chytal strhl i ostatní hráče. Právě on má největší zásluhu na bodovém zisku. Bzenec předvedl kvalitní výkon, měl spoustu šancí, ale Vacula vše lapil. Navíc po chycené penaltě jsme byli blízko ke vstřelení vítězné branky, což by bylo pro hosty kruté. Za bod jsme nesmírně rádi.




Sestavy


Fotbal Jevišovice
J. Vacula [-] - J. Němec [-] , J. Kahoun [-] (86. M. Pojer [-] ) , M. Benda [-] , L. Fiedler [-] , J. Rožnovský [-] , T. Makovička [-] (46. T. Stuchlík [-] ) , J. Jurka [-] (75. M. Hakszer [-] ) , V. Jurka [-] (83. M. Dohnal [-] ) , M. Bláha [-] , T. Dufek [-]

TJ Slovan Bzenec
M. Kůřil [-] - M. Dulovecz [-] , O. Špaček [-] , O. Lejsal [-] , L. Mlýnek [-] - D. Šmahaj [-] , P. Horňák [-] , R. Dobeš [-] (62. T. Zůbek [-] ) , L. Škodík [-] - P. Kasala [-] , V. Matula [-]

ŽK: 53. L. Fiedler , 63. M. Benda , 91. M. Dohnal - 58. L. Škodík , 64. O. Lejsal , 72. T. Zůbek , 90. M. Dulovecz .
Místo: Jevišovice - UT. Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOVÁK Pavel - KOCMAN Jakub, DOHNAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.