2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:00

2.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bzenci se červenalo


Branky


0

    Ve druhém kole se střetnou celky, které se loni pohybovaly v popředí tabulky. Bzenec hrál do poslední chvíle o vítězství v soutěži a Dosta byla černým koněm jarní části soutěže. V minulém kole stoprocentně bodoval Bzenec, který vyhrál ve Vojkovicích 4:2. Bystrc vsítila také čtyři branky, ale ty jí stačily pouze na remízu. Pokud oba celky navážou na svoji střeleckou potenci, tak se máme na co těšit.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Úvod klání vyšel lépe hostům, začali aktivně a vytvořili si obrovský tlak. Prvních sedm minut Bystrčtí Slovan válcovali, jenže nic z toho nevytěžili. Třikrát stříleli mimo bránu, a třikrát kopali roh. Brankou nezakončili žádnou z těchto příležitostí. Domácí se k první střele dostali až ve 20. min., Matula napálil břevno. Další nebezpečnou možnost měl ve 39. min. Horňák, Herink si s jeho ránou poradil. První poločas byl herně i výsledkově vyrovnaný, na obou stranách se hrál pěkný fotbal. 

     Ve druhé půli už hráli jen domácí. Vzadu sice nebyli nejrychlejší, čehož Bystrc nevyužila, ale vepředu byli nesmírně důrazní a aktivní. Hned po zahájení druhého dějiství vstřelili branku. Střední záložníci hostů vypustili bránění, Kasala dostal kolmici do vápna, tváří v tvář Herinkovi nezaváhal a poslal míč zkušeně k tyči – 1:0. Na inkasovanou branku rychle zareagoval trenér Smrček, zkušeného leč nevýrazného Pšikala vystřídal Lízalem. Ten v 60. min. nezištně přihrával Urbanovi, který nastřelil břevno. To byla jediná příležitost hostů ve druhém poločase. V 70. min. Bárta na poslední chvíli skluzem zachránil před Kasalou, ten by šel sám na brankáře. V 72. min. darovali hosté Bzeneckým branku, když Bárta zaváhal s odkopem. Napravit jeho chybu mohl ještě Veleba, ale ani tomu se nepodařilo míč ukopnout.  Mlýnek chybu potrestal výstavní ránou na zadní tyč, Herink neměl šanci zasáhnout – 2:0. V 76. min. Herink bravurně vytáhl hlavičku z malého vápna i následnou dorážku zblízka, další dorážka už skončila v síti, branka však pro ofsajd neplatila. V 79. min. hlavičkoval Špaček z dobré pozice mimo bránu. V 90. min. Herink fantasticky vyrazil střelu z blízka, po následném rohovém kopu vykopávali obránci z brankové čáry. V závěru zápasu ještě rozhodčí rozdali dvě červené karty a to po jedné na obou stranách. Domácí Kasala a hostující Urban si příští kolo určitě nezahrají.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
M. Kůřil [-] - R. Andrýsek [-] (76. R. Dobeš [-] ) , M. Dulovecz [-] , O. Lejsal [-] , O. Špaček [-] - P. Horňák [-] , L. Mlýnek [-] (91. T. Zlámal [-] ) , L. Škodík [-] , D. Šmahaj [-] (93. D. Lejsal [-] ) - V. Matula [-] (89. R. Šifel [-] ) , P. Kasala [-]

FC Dosta Bystrc-Kníničky
J. Herink [-] - V. Bárta [-] , A. Smejkal [-] , M. Urbánek [-] , L. Košulič [-] - J. Urban [-] , V. Kocman [-] (63. P. Veleba [-] ) , M. Mezník [-] (58. T. Juříček [-] ) , J. Pšikal [-] (52. R. Lízal [-] ) - P. Musil [-] , R. Chyla [-]

ŽK: 21. P. Kasala , 50. D. Šmahaj , 67. L. Škodík , 93. O. Lejsal - 47. M. Urbánek , 53. V. Bárta , 56. J. Urban , 77. L. Košulič , 82. T. Juříček . ČK: 84. P. Kasala - 86. J. Urban .
Místo: Bzenec. Rozhodčí: Marek Daniel - ŠIŠMA Ondřej, ŠEVELA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.