Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čížová podruhé v řadě nastřílela pět gólů a smetla Aritmu


Branky


0

Pohodu z předehrávky v Třeboni si Sokolové přenesli i do domácího utkání s Aritmou, které rozhodli hned na začátku, když skórovali třikrát během úvodních šestnácti minut. Dvakrát se prosadil střelec Jirouš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po šestnácti minutách hotovo

Ve středu si Čížová v Třeboni předehrála poslední kolo a bylo tak otázkou, zda jí zbyly síly na třetí utkání v šesti dnech. Jak ukázal už začátek utkání, rozhodně ano. V 7. minutě se po Rybkově chybě k míči dostali hráči Čížové, konkrétně Zahrádka, jenž nacentroval přesně na Martina Jirouše a ten suverénně zakončil. Za další dvě minuty byla v útoku Aritma, jenže Turbák při centru trefil prvního Sokola a Jihočeši okamžitě přenesli hru dopředu na Martina Jirouše. S vybíhajícím gólmanem Miškovským si exligový mazák zkušeně poradil, přehodil ho a zvýšil na 2:0. Aby toho nebylo pro Vokovické málo, v 16. minutě se na velkém vápně napřáhl Roman Zahrádka a Miškovský jeho střelu přes houšť těl vůbec neviděl – 3:0 a bylo prakticky po zápase.

 

Aritma mohla zkorigovat Romanovským, který ale střílel po pasu od Bogára, bohužel pro Pražany, nepřesně. Romanovskyy se za dalších pár minut proměnil v nahrávače, když vybojoval míč na Heldovi a posílal ho do malého vápna, jenže nikdo z fotbalistů Aritmy jeho nabídky nevyužil. Z prakticky totožné akce dával před prázdnou bránu Müller Rybkovi, tomu však chyběl jeden krok. Domácí všechny náznaky šancí Aritmy přežili, byli nebezpečnější a působili mnohem lepším dojmem.

Zbytečná červená pro Helda

Také druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Aritma se sice snažila hrát, ale jejich výkon dnes neměl ani parametry divizního fotbalu, jak sám poznamenal trenér Kubr. V 69. minutě se naopak Jihočeši trefili počtvrté. Centr Lukáše Dvořáka přibližně z půlky hřiště prolétl nikým netečován až do sítě! Jirouš mohl také oslavit hattrick, protože po faulu Miškovského zahrával pokutový kop. Gólman Aritmy však jeho pokus vystihl. Z následného rohu přece jen gól padl. Martin Rozhoň se prosadil hlavou a uzavřel povedené čížovské odpoledne. To zkazila akorát 89. minuta a zbytečný surový faul Helda, za nějž po zásluze viděl červenou kartu. 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Vedli jsme v patnácté minutě 3:0 a bylo po utkání. Zahráli jsme si. Kluci zahráli všichni dobře, dařilo se nám. Ale vyzdvihl bych asi střelce Jirouše.“

SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Odehráli jsme hrozně špatné utkání, domácí vyhráli zaslouženě. Upozorňovali jsme hráče, že vstup do utkání bude důležitý. Věděli jsme, že domácí mají třetí utkání v šesti dnech. Přesně to, co jsme chtěli udělat my, to znamená zaskočit domácí aktivní hrou, udělala naopak Čížová. V 16. minutě bylo prakticky po zápase. Takové zápasy se stanou, ale měli jsme ho odehrát důstojněji. Místy jsme působili až trapným dojmem. Chtěl bych pogratulovat domácím.“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
H. Holan [-] - L. Kunc [-] , D. Chytrý [-] , M. Held [-] , R. Zahrádka [-] , M. Rozhoň [-] , M. Jirouš [-] , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] , M. Pohnán [-] , M. Brož [-]

SK Aritma Praha
R. Miškovský [-] - M. Müller [-] , M. Veliký [-] , M. Romanovskyy [-] , I. Bogár [-] , O. Rybka [-] , T. Modr [-] (27. A. Obusanya [-] ) , P. Vávra [-] , P. Gregora [-] (46. J. Kuzník [-] ) , M. Ambrus [-] , F. Turbák [-]

ŽK: 90. M. Polodna - 61. M. Romanovskyy . ČK: 89. M. Held .
Hráči zápasu: M. Jirouš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Matějček Milan - MACHÝČEK Lukáš, REJŽEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.