1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov padl s Orlovou


Branky


0

Vítkov začal zápas aktivně, ale Modelsý svou šanci zazdil.  Postupně však otěže zápasu vzala do rukou Orlová. V 21. minutě nedosáhl vítkovský brankář Richter na střelu Lisického. O deset minut později se Orlová ujala dvoubrankového vedení, když přesně zamířil Klimas. Vítkov působil bezradně. Po přestávce se nedala Vítkovu upřít snaha, ale své nadějné šance zahodili Špok, Pavlíček a Černín. Vítkov dokázal snížit až pět minut před koncem Mikulenkou. V závěru ještě domácí Cohlář orazítkoval tyč. Tři body si tak odváží Orlová.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Pavel Gintar (asistent trenéra, pro regionopavsko): Narazili jsme na kvalitního soupeře, který nás trošku zaskočil velkým nasazením. V prvním poločase nás Orlová přehrávala a navíc potrestala dvě naše chyby v defenzívě. O přestávce jsme si vše vyříkali a nastalo zlepšení. Bohužel jsme zahodili několik výborných šancí, když se nám podařilo snížit až těsně před koncem.

FK Slavia Orlová - Lutyně
Jarmil Kopel (trenér, pro denik.cz): Za první půli mohu hráče jen chválit, soupeře jsme přehráli, a to jsme do sestavy byli nuceni povolat zase dorostence. Od začátku nastoupili dva, přestože měli v nohách dopolední zápas za dorost.Celé jaro se nám to nedařilo, ačkoliv jsme se o to všemožně snažili. Tak teď to konečně vyšlo.Po dvou gólech a dalších šancích byla spokojenější Orlová. Problémy nastaly až po vyloučení Vybírala. „Vítkov se tím dostal do tlaku, i když nějaké šance neměl. Bránili jsme dobře.



Sestavy


TJ Vítkov
D. Richter [-] - O. Kalivoda [-] , K. Krása [-] , M. Mikulenka [-] - P. Modelský [-] , R. Modelský [-] , K. Špok [-] , R. Cihlář [-] - M. Pavlica [-] , J. Černín [-] , M. Jurečka [-] -

FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Ščerba [-] - T. Věčorek [-] , J. Vybíral [-] , P. Lisický [-] , D. Klimas [-] , T. Mleziva [-] , L. Regec [-] , D. Renta [-] , A. Malík [-] , M. Papuga [-] , R. Kroček [-]

ŽK: 65. J. Vybíral . ČK: 69. J. Vybíral .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.