2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

16.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Počaply v těsném boji zdolaly soupeře


Branky


0

Velmi důležité body v boji o záchranu připsali na své konto hráči Horních Počapel. Ve vyrovnaném zápase dokázali vstřelit o gól víc než soupeř, což na zisk tří bodů bohatě stačí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle jednoznačně v režii Počapel

Záchrana soutěže je pro fotbalisty Horních Počapel jednoznačným cílem, čemuž odpovídala také sestava pro první jarní kolo. Objevili se v ní totiž lužečtí Rigo s Lafkem a také navrátilec z Pokratic Dalibor Suk. Hosté naopak počítali spíše ztráty - chyběl špílmachr Růně a s ním také zkušený Bulva či Loškoski. Jejich místo se pokusili zaujmout posily Polák a Podivínský. Začátek zápasu byl naprosto v režii domácího celku, který využíval laxní hry Všestud a vytvářel si velké množství šancí. První gól tak padl již po 5 minutách hry, když se prosadil kapitán Horních Počapel Hanuš po standardní situaci. Všestudy se nemohly dostat do hry a jejich útočné akce končily již v zárodku na spoustě nepřesností. Druhý gól domácích pak přidal ve 35. minutě Suk a dvoubrankový rozdíl byl pro hosty ještě milosrdný.  

Marná snaha o vyrovnání

V kabině hostů se v přestávce odehrála zřejmě veliká bouřka, jelikož do druhé půle vlétl úplně jiný tým, který hned po minutě hry dokázal zásluhou Baumruckra snížit na rozdíl jediné branky. Obraz hry se náhle změnil, hráčů Všestud bylo plné hřiště a domácí vidiny o hladkém průběhu zápasu vzaly rychle za své. Tlak hostí sílil a vyrovnání bylo na spadnutí, v největší šanci před prázdnou brankou ale selhal Polák. V závěru ještě rozhodčí Princ udělil na obou stranách po červené kartě. V domácím dresu se šel dříve vysprchovat Suk, který se dožadoval odpískání pokutového kopu silně nevhodnými výrazy. V dresu hostů pak zatáhl za záchrannou brzdu Podivínský, který už měl jednu žlutou kartu. Závěrečná vyloučení na stavu nic nezměnila a Horní Počaply tak zvítězily 2:1.



Ohlasy k zápasu



SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Pro nás bylo utkání po zimní přestávce velkou neznámou. Nám se zřejmě bohužel příprava povedla až moc. Vůbec jsme nezvládli začátek, po průvanu v kabině jsme se sice zlepšili, ale nestačilo to. Pro příští kolo musíme zlepšit kolektivní přístup a nosy dolů!



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - P. Peroutka [-] , P. Švihovec [-] - S. Grohman [-] , B. Fikart [-] , J. Žídek [-] , J. Lafek [-] , M. Rigo [-] - D. Suk [-] , M. Hanuš [-] , P. Bánovčin [-] (88. J. Petera [-] )

SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - R. Pech [-] , R. Samek [-] - J. Polák [-] , M. Švancara [-] - J. Baumruckr [-] , K. Závacký [-] , P. Koudelka [-] , V. Podivínský [-] , F. Janíček [-] , M. Hakl [-]

ŽK: 27. S. Grohman , 72. M. Rigo - 48. M. Švancara , 50. P. Koudelka , 77. V. Podivínský . ČK: 89. D. Suk - 90. V. Podivínský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRINC Jiří - NĚMEČEK Libor, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.