2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 13:30

19.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hromadná šarvátka zastínila vítězství Beřkovic


Branky


0

Zajímavý zápas se zajímavým závěrem byl k vidění na hřišti v Dolních Beřkovicích. Po závěrečném hvizdu se totiž strhla potyčka, do které se zapojili i diváci a výsledek dosažený na hřišti byl touto scénou zcela zastíněn.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak proměněn v gól

Zajímavou změnou na postu brankáře se pokusili domácí utnout sérii nepřesvědčivých výsledků v úvodu jarní části soutěže. Štěpánka totiž nahradil Chabada, který dosud nastupoval na pozici v poli. A domácí do zápasu vlétli po hlavě, zatímco hostující tým zřejmě ještě hlavami zůstal v kabinách. Z velikého úvodního tlaku vyplynul už v 5. minutě vedoucí gól domácích, když se trefil smolař minulých zápasů Pexa. 1:0. Poté se končně i hosté začali dostávat k míči a postupně i ohrožovat Chabadovu branku, převaha ale byla i nadále na kopačkách hráčů Dolních Beřkovic. To utnula až 22. minuta, kdy se po akci D. Kolumpka prosadil Guttenberg ml. a vyrovnal. 1:1. Od této chvíle patřil zbytek první půle hostům, kteří dobře kombinovali a vytvářeli si i střelecké příležitosti. V dobrých pozicích ale třikrát nedokázali zakončit gólově, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Hromadná potyčka po ukončení zápasu

Druhý poločas začal stejně jako ten první - tedy slabou hrou Mšena, které využili domácí k převzetí otěží nad zápasem. Vyústěním mnoha nepřesností na straně hostů byla situace z 60. minuty, kdy sudí Braunšveig nařídil ve prospěch domácích pokutový kop. Ten ale zůstal neproměněn, a tak si domácí museli počkat na vedoucí branku až do 80. minuty. Tehdy se prosadil na jaře výborně hrající žolík Patera, který prokázal důraz v hostujícím vápně a dostal míč do branky. 2:1. Hosté se v závěru přeci jen ještě dostali k tlaku, ten ale vedl pouze k několika rohovým kopům bez přímého ohrožení branky. Utkání tak skončilo výhrou domácích 2:1, úplný konec všemu dění na hřišti to ale nebyl. Po skončení zápasu totiž došlo k roztržce mezi hráči na hřišti, do níž se naneštěstí slovně zapojili i domácí pořadatelé a fyzicky domácí diváci. Situaci se nakonec po zhruba dvouminutové ostré výměně názorů naštěstí podařilo uklidnit a oba týmy zamířily do kabin. Tato situace ale rozhodně nevrhá dobré světlo na náš okresní fotbal...



Ohlasy k zápasu



SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: Byl to náš jednoznačně nejhorší výkon v jarní části a i když by asi průběhu zápasu spíše odpovídala remíza, díky jedné brance navíc se radovali domácí. Ostudný byl závěr utkání, kdy se náš kapitán dostal do slovní rozepře s pořadatelem. To neunesl domácí hráč č. 7 a začal našeho kapitána škrtit. V ten moment se strhla strkanice, z níž by asi nejspíše nic nebylo.....bohužel najednou bylo hřiště plné diváků, kteří nás začali fyzicky napadat. Nejhorší na tom je, že domácí pořadatele situaci absolutně nezvládli a pokud bychom k tomu přistoupili my stejně jako domácí, musela by na hřiště asi přijet policie. Naštěstí se nám podařilo situaci uklidnit. To co se stalo v Beřkovicích je ostuda okresního fotbalu. Je mi jasné, že domácí budou veškerou vinu svalovat na nás. Ale kdo tam byl, tak viděl......



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
J. Chabada [-] - M. Pexa [-] , J. Abrahám [-] , P. Pavlus [-] , J. Žižka [-] - A. Vu Nhat [-] (79. P. Patera [-] ) , J. Trubička [-] , J. Těmín [-] , J. Hájek [-] - J. Kaňka [-] (90. A. Mucek [-] ) , M. Dvořák [-] (63. P. Štěpánek [-] )


Počet diváků: 40. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - STIBŮREK Petr, EDER Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.