4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby jednoznačně pro Horní Počaply


Branky


0

Gólová smršť po bezbrankové první půli znamená jednoznačné vítězství Horních Počapel. V tabulce lépe postavené Dolní Beřkovice tak odjíždějí s výpraskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha hostů

Třaskavé derby dvou blízkých vesnic přilákalo do krásného areálu Horních Počapel početnou diváckou kulisu. Pomoci domácím k vítězství měl i zkušený David Tauchman, který obvykle nastupuje pouze za svůj domovský klub z Lužce nad Vltavou. Hosté se jako na jaře již tradičně museli obejít bez svého špílmachra Kadlece, ale jinak dorazili v plné palbě. Na hrotu jejich útoku se tentokrát vedle Jakuba Kaňky postavil Štěpánek, který až do předminulého kola nastupoval v bráně. Tam naopak dostal příležitost již podruhé v řadě urostlý obránce Chabada. Mírnou herní převahu měly hostující Dolní Beřkovice, žádné velké útočné manévry se ale nekonaly. Za celý poločas si každý z týmů dokázal vypracovat jen po jedné gólové šanci, přičemž využita nebyla žádná, a tak byl poločasový stav po zásluze vyrovnaný.

První branka určila ráz zápasu

Ale druhá půle, to bylo jiné kafe! Velmi důležitou roli sehrála v dalším průběhu zápasu 51. minuta, kdy hosté vyrobili zbytečnou standardní situaci, po níž se prosadil domácí Fikart. 1:0. Faul Pexy byl navíc oceněn žlutou kartou. A bylo ještě hůře. Přišla totiž 57. minuta, další faul Pexy, druhá žlutá karta a odchod do kabin. Za vyrovnáním se tak Dolní Beřkovice musely hnát oslabeny o jednoho hráče. Netrvalo dlouho (konkrétně jednu jedinou minutu), a domácí svůj náskok zdvojnásobili zásluhou Hanuše. V těchto chvílích na hřišti existovalo pouze jediné mužstvo - to z Horních Počapel. Hosté se s nastalou situací nedokázali vypořádat a zanedlouho to bylo po trefě Grohmana o tři branky. V závěru ještě viděl za kritiku rozhodčího Edera červenou kartu hostující Štěpánek a skóre zápasu uzavřel minutu před koncem střídající Lukáš Rejman. Horní Počaply tak po vynikajícím druhém poločase vysoko zvítězily ve sledovaném derby a dotáhly se na rozdíl jediného bodu k Vehlovicím, které okupují 13. místo tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jiří Kadlec - zraněný hráč: Je to ostuda! Mám na mysli náš špatný výkon, a to zejména ve druhém poločase. První poločas byl vyrovnaný, na každé straně byla jedna velká šance. Řekl bych, že jsme možná byli trochu lepší my. V druhém poločase místo toho abychom přidali, tak se stal pravý opak. Tento zápas byl o prvním golu, a ten jsme bohužel po zbytečném faulu a následné standardní situaci dostali my. Soupeř tohoto, a také našich následných vyloučení využil a přidal další branky, a to ještě neproměnil další šance. Jinak z mého pohledu se nějaký velký zářez nekonal, alespoň tak jsem to vnímal z pohledu diváka, i když je pravda, že ze hřiště se určité zákroky hodnotí lépe. Samozřejmě tam asi určitá tendence od rozhodčích pomoci domácím byla, ale nic zásadního. Z mého pohledu, pokud mám kvalitu, tak tyhle věci na hřišti vůbec neřeším a ten zápas prostě rozhodnu nebo jsem alespoň nebezpečný. Od nás jsem od nikoho výkon, který by stál za řeč, neviděl. Začíná mi to připadat, že není náhoda, že máme ze 3 venkovních utkání na jaře 0 bodů a skóre 1:9. Přitom všichni hráči ve stávajícím kádru mají určitou kvalitu. To loni na jaře a na podzim v této sezóně nebývalo, občas na některých postech nastupovali hráči, kteří neměli ani na IV. třídu. Je tedy třeba se zlepšit a začít naplno naplňovat potenciál hráčů.



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] , J. Chabada [-] - J. Abrahám [-] (74. M. Šoltés [-] ) , M. Pexa [-] , J. Žižka [-] , P. Pavlus [-] , D. Tauchman [-] , P. Lédl [-] (85. L. Rejman [-] ) , P. Švihovec [-] , J. Žídek [-] - A. Vu Nhat [-] (63. P. Patera [-] ) , S. Grohman [-] , J. Mikoláš [-] , J. Trubička [-] , J. Hájek [-] , M. Hanuš [-] (60. P. Bánovčin [-] ) , B. Fikart [-] , J. Těmín [-] - P. Dohnal [-] , J. Kaňka [-] (85. A. Mucek [-] ) , D. Suk [-] , P. Štěpánek [-]


ŽK: 11. J. Trubička , 49. A. Vu Nhat , 51. M. Pexa , 54. S. Grohman , 67. P. Dohnal , 72. P. Pavlus , 89. L. Rejman . ČK: 57. M. Pexa , 82. P. Štěpánek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: EDER Oldřich - STIBŮREK Petr, NĚMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.