V Horních Počaplech gól nepadl


Branky


0

Ani jednu jedinou branku nenabídli aktéři tohoto utkání dychtivým fanouškům. Ti domácí tak mohou být alespoň částečně spokojeni se ziskem bodu proti silnému soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení Slezáka

Zápas dvou nevyzpytatelných soupeřů se odehrál v krásném areálu Horních Počapel. Přijely totiž Vojkovice, které se po nepovedeném úvodu jara zvedají, což potvrdily v minulém kole domácí výhrou nad silným Mšenem. V jejich brance se ale opět musel objevit starší z dvojice Heimrathů - jak se ale ukázalo, vůbec to nebylo na škodu. Domácí tým opět nastoupil pod vedením svého kapitána Lédla, který je i v 51 letech stále platným členem obrany. Zatímco Vojkovice mohou dohrávat sezonu v klidu, v Horních Počaplech jde o přežití. Od začátku se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, ve kterém ale měli přeci jen trochu navrch domácí - tedy až do 23. minuty. To byl čas, kdy Horní Počaply předvedly osudovou chybu v obraně a na jejich branku se řítil útočník soupeře. Za záchrannou brzdu se rozhodl zatáhnout Daniel Slezák a podařilo se - uchránil svůj tým od inkasování, ale pouze za cenu červené karty, kterou obdržel z rukou sudího Kudrny. Gól ale v první půli nepadl, a tak bylo skóre smírné.

Góly padají až v penaltách

Do druhé půle se oba trenéři rozhodli vsadit na změny - domácí defenzivu přišel vyztužit na místo Hanuše Sukup a hosté se pokusili oživit svou hru příchodem Šarocha. Kdo čekal, že se Vojkovice do oslabeného soupeře zakousnou a brzy rozhodnou ve svůj prospěch, musel být překvapen. Byli to totiž paradoxně domácí, kteří se semkli a více zaměstnávali obranu svého soupeře. Ke kýženému gólovému efektu to ale nevedlo, a tak se muselo po 90 minutách marného čekání na vstřelenou branku přejít k pokutovým kopům. V základních pěti sériích zaváhal na každé straně jeden střelec, a tak přišli na řadu i ti, kterým se příliš nechtělo. Rozhodnutí přišlo až po zaváhání Sukupa, jehož střelu dokázal brankář Heimrath vytěsnit a bonusový bod tak putuje do Vojkovic.

 

Video z penaltového rozstřelu k nalezení ZDE.

Pozor, máme tu čerstvou novinku, která vám, fanouškům fotbalu, může ještě zpříjemnit prožitek ze zápasů. Každý může odteď ohodnotit úroveň zápasu, kvalitu občerstvení na stadionu či výkon rozhodčího! Stačí jediné - registrovat se na našich stránkách. Tato registrace je pro vás samozřejmě zdarma. Zároveň počínaje dneškem budete moci hlasovat pro nejlepšího hráče kola pouze po registraci. Od tohoto kroku si slibujeme zvýšení věrohodnosti výsledků - hlasovat budou pouze ti, které fotbal opravdu zajímá a předejdeme tak případným stížnostem na podvody při hlasování.

 

Děkujeme za přízeň a věříme, že vám tyto novinky přinesou ještě větší požitek z našeho fotbalového dění.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Počaply
Martin Plicka - sekretář: Kluci podali dobrý výkon, nebýt chyby v obraně a následném vyloučení v prvním poločase, jsme dle mého názoru mohli vyhrát. I tak, jsme v desíti byli lepší než soupeř, ale branku jsme vstřelit nedokázali. V penaltovém rozstřelu se nám dlouhodobě nedaří a to se potvrdilo i v tom zápase.




Počet diváků: 57. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - SLAVKOVSKÝ Marian, STIBŮREK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.