Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počaply si polepšily v boji o záchranu


Branky


0

Veledůležité body získali na vlastním trávníku hráči Horních Počapel. Ti si poradili se soupeřem z Dolan, přestože už od 10. minuty prohrávali. Ještě v průběhu první půle ale výsledek otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bánovčinův gól do šatny

I s lužeckými hráči M. Tauchmanem a Rigem nastoupili do dalšího ze svých existenčních zápasů hráči Horních Počapel. Sestava hostí zase nabídla překvapení v podobě nasazení velezkušeného Hrubanta do základní sestavy. Útočná vozba hostů nabídla tradičně silnou sestavu Tlustý, Špička, Vondra, Zavadil. Diváci se tak v krásném počasí mohli těšit na kvalitní fotbalovou podívanou. A k té v úvodu zápasu přispíval zejména hostující tým, který hýřil aktivitou a svého soupeře přehrával. Odměnou byl Dolanům vedoucí gól, který padl v 10. minutě z kopačky Kopeckého. I nadále byli hosté lepším celkem a do 25. minuty mohli po dalších šancích Holečka či Kopeckého své vedení zvýšit. To se jim ale nepodařilo, a tak přišel ještě před poločasem trest - nejprve to byl ve 30. minutě Suk a následně minutu před poločasem Bánovčin, kteří využili své dobré šance a otočili skóre. Horní Počaply tak díky své lepší produktivitě v poločase vedly 2:1.

Potvrzení náskoku v závěru

Do druhého poločasu nastoupili hosté s jednou změnou v sestavě, když Semeráda nahradil Lejsek. Jejich výkon ale už nebyl takový, jako v první půli. Domácí navíc dokázali hned v úvodu poločasu navýšit svůj náskok na 3:1 zásluhou Riga. Na tento gól ještě hosté dokázali zareagovat a byl to opět Kopecký, kdo snížil. S blížícím se závěrem zápasu na hřišti začínaly plát emoce, což se také projevilo v zápisníku sudího Stibůrka, který čítal hned 9 žlutých karet. V minutě 84. k nim přibyla i jedna karta červená - vysloužil si ji za použití pohošujících výroků hostující hráč Tlustý a oslabil tak svůj tým pro závěrečné minuty zápasu. I to možná hrálo roli v 86. minutě, kdy přišlo rozhodnutí - postaral se o něj domácí útočník Dohnal, který upravil skóre na 4:2 a rozhodl o zisku všech bodů pro domácí.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - Vedoucí mužstva: Naše koncovka je žalostná. Každý by měl začít u sebe a nehledat problémy ve svém okolí. Chtěl bych možná pro někoho překvapivě pochválit rozhodčího, který utkání zvládl bez větších problémů a tomu, kdo si myslí něco jiného, snad jen mohu připomenout, že jsme v zápase měli spoustu šancí. Více mě mrzí naše chování na hřišti, které fakt nemělo nic společného s jakoukoliv fotbalovou kulturou.



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - P. Švihovec [-] , M. Tauchman [-] - M. Rigo [-] , S. Grohman [-] , J. Mikoláš [-] , J. Žídek [-] , M. Hanuš [-] - D. Suk [-] , P. Bánovčin [-] , P. Dohnal [-]

TJ Sokol Dolany
J. Nejedlý [-] - M. Semerád [-] (46. F. Lejsek [-] ) , R. Hrubant [-] , P. Halík [-] , J. Těšík [-] - J. Zavadil [-] , P. Špička [-] , L. Tlustý [-] , P. Holeček [-] (61. K. Žlab [-] ) - J. Vondra [-] , J. Kopecký [-] (79. R. Hulínský [-] )

ŽK: 53. M. Hanuš , 62. S. Grohman , 87. J. Mikoláš , 91. P. Švihovec - 45. P. Holeček , 53. R. Hrubant , 58. P. Halík , 73. P. Špička , 93. J. Zavadil . ČK: 84. L. Tlustý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - ŠTOLBA Martin, TICHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.