0:2
(0:0)
63. V. Volf
82. V. Volf
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká vyhrála v Libiši


Branky


63. V. Volf , 82. V. Volf
0

Bez vstřelené branky ukončili utkání domácí fotbalisté Libiše B. Vítězství hostům zařídil dvěma přesnými trefami z druhé půle sváteční střelec Vladimír Volf.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

K utkání, ve kterém si chtěli spravit náladu po nepovedeném derby v Obříství, nastoupili hráči libišského B-týmu s věkově velmi zajímavou sestavou, ve které se ke třem čtyřicátníkům připojilo hned pět náctiletých fotbalistů, které na lavičce náhradníků doplňovala další velmi mladá jména. Tento tým měl za úkol čelit výrazně oslabené sestavě Vysoké - hosty totiž postihla početná marodka a souběh utkání s Mělníkem navíc znemožnil užití některých tradičních posil. V sestavě se tak objevil vůbec poprvé v sezoně brankář Drapák, obvyklý gólman Hamáček nastoupil v poli, a také jména jako Douděra či Indra nejsou v hostujícím dresu žádnou samozřejmostí. Po výčtu změnách v sestavě ale bude zpráva o průběhu prvního poločasu velmi krátká. Oba týmy totiž začaly utkání opatrně a nedokázaly v průběhu prvního poločasu vstřelit branku. S remízovým stavem byli zřejmě spokojenější hosté, kteří zjistili, že ani poslepovaná sestava jim nebere šanci na bodový zisk.

 

Dva góly Volfa rozhodují zápas

Do druhé půle nastoupily týmy beze změn a ani herní projev se nikterak nezměnil. Rozhodujícím faktorem zápasu tak byl vynikající výkon hostujícího obránce Volfa. Ten se totiž postaral o obě branky zápasu. První si vypracoval kompletně sám, když byl jeho průnik zastaven až faulem. K nařízenému přímému kopu se postavil sám faulovaný hráč a krásnou ranou nedal brankáři Kaulovi šanci. 0:1. Utkání se chýlilo ke konci a domácí začali upínat všechny své síly směrem dopředu, když přišla druhá rána. V 82. minutě opět Volf získal míč a vyvezl ho středem, před brankou soupeře si narazil s Trutnovským a sám před brankou nezaváhal. Korunoval tak svůj vynikající výkon a stal se jediným střelcem zápasu, ve kterém hostující Vysoká prokázala velkou vůli a dokázala urvat tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: Vyrovnané utkání, v němž jsme byli šťastnějším mužstvem. Měli jsme velké problémy se sestavou, kdy nás postihla velká marodka. Do soutěžního utkání nastoupil do brány snad po deseti letech Honza Drapák a vedl si výborně. Náš tradiční golman, Standa Hamáček "piloval" levou lajnu. Utkání rozhodly individuality na naší straně. Nejlepším hráčem na hřišti byl Vláďa Volf, který nejenom tradičně výborně bránil, ale z postu stopera vstřelil obě branky.



Sestavy


TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - M. Ryšlavý [-] (70. T. Čvančara [-] ) , M. Novák [-] , D. Bubeníček [-] , M. Žák [-] , M. Šobr [-] (87. T. Obrajtr [-] ) , D. Fajt [-] (89. P. Douša [-] ) , R. Pilař [-] , T. Pospíšil [-] , F. Mündl [-] (66. F. Míšek [-] ) , J. Ryšlavý [-]

FK Vysoká
J. Drapák [-] - R. Finkous [-] , V. Volf [-] , J. Rolenc [-] , J. Douděra [-] , M. Indra [-] (87. R. Schlosser [-] ) , J. Trutnovský [-] , T. Vodička [-] , L. Fidrant [-] , P. Malák [-] , S. Hamáček [-] (61. M. Dušek st. [-] )

ŽK: 58. L. Fidrant , 76. V. Volf .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - ŠVANCARA Miloslav, HAVEL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.