Počáply vezou z Obříství výhru


Branky


0

Souboj o šest bodů zvládli lépe hostující hráči Horních Počapel, kteří tak přerušili sérii úspěchů Obříství před vlastními fanoušky. Po jednogólové výhře jsou opět blíže k záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se nemohou dostat do zápasu

S 12 hráči připravenými nastoupit a bez svého kapitána Lédla dorazili k dalšímu důležitému zápasu fotbalisté Horních Počapel. Čekal je nadmíru těžký úkol - Obříství totiž na svém hřišti příliš bodů neztrácí a domácí si dělali zálusk na vítězství i tentokrát. Zvlášť když se k sobě oba týmy v tabulce přiblížily již na rozdíl pouhých 4 bodů a nad domácími opět visí sestupová hrozba. Úvod zápasu vyšel lépe hostujícímu celku, který působil mnohem klidnějším dojmem - dokázal podržet míč a delší dobu kombinovat na vlastní polovině. Z tohoto úspávacího postavení pak vyrážel k nebezpečným rychlými útokům do domácí obrany. Domácí hráči naopak působili nervózně a herně se jim nedařilo - zbavovali se míče a nebyli pro branku gólmana Bánovčina, který zaskočil za jedničku Šmejkala, příliš nebezpeční. A tak v první půli padla jediná branka po situaci, která zpočátku příliš gólově nevypadala - míč chtěl na bránu napálit hostující Mikoláš, což se mu tak docela nepovedlo a slabá střela měla být snadnou kořistí domácího brankáře. Míč ovšem před Králem skočil a přes jeho ruce k údivu všech přítomných skončil v síti. Hosté tak do kabin odcházeli o branku šťastnější.

Šťastný gól v závěru

Do druhé půle se domácí pokusili zvýšit svou aktivitu a začít více ohrožovat Bánovčinovu branku, to se jim ale podařilo jen z části. Nastěhovali se sice více na útočnou polovinu hřiště, spolehlivě pracující obrana hostí je ale do šancí nepouštěla. A pokud se domácím už podařilo branku ohrozit, zakročil spolehlivý brankář. V jednom případě hosty také zachránilo břevno, a tak mohou slavit důležité vítězství, díky kterému pod sebou v tabulce nechali Dolany. V příštím kole se budou Počapelští snažit potvrdit svou formu na domácím trávníku proti Mšenu. Obříství se představí ve Veltrusech, které v posledních zápasech mocně finišují a jejich záchrana se již nezdá být tak utopickou představou jako ještě před pár týdny. Každopádně oba celky čeká ještě velmi zajímavý závěr soutěže.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Důležitý zápas o 6 bodů jsme doma zcela nezvládli. Již od úvodu zápasu se nám nedařila hra, kterou jsme si stanovili. Hosté hráli uspávající taktiku, dobře drželi míč a využívali volných míst k rychlým protiútokům. Hosté podali disciplinovaný výkon a zaslouženě zápas vyhráli. U nás se projevila nezkušenost mládí v důležitých zápasech.

TJ Sokol Horní Počaply
Martin Plicka - vedoucí mužstva: Do Obříství jsme nejeli v nejsilnější sestavě, ale mančaft zabojoval a výborně zachytal gólman Bánovčin. Šancí na skórování měly oba celky dost, ale v tomto vyrovnaném utkání rozhodla jedna ne moc vydařená střela Mikoláše, která skočila před už ležícím gólmanem domácích.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - SLAVKOVSKÝ Marian, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.