Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

4.0

Zázemí

4.0

Vysoká rozstřílela Dolní Beřkovice


Branky


9. J. Jiskra , 15. J. Jiskra , 20. M. Veselý , 27. M. Veselý (p.) , 65. M. Veselý , 81. M. Veselý , 88. S. Vála - 38. J. Žižka , 52. P. Štěpánek
0

Jednoznačný zápas byl k vidění na Vysoké, kam zavítaly Dolní Beřkovice. Horké počasí evidentně hostům nesvědčilo, a tak si domů odvezli kromě únavy také sedmigólový příděl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance Vysoké

Nikoli nepříjemný vítr, jak bývá na Vysoké zvykem, ale ukrutné horko sužovalo tentokrát hráče tohoto utkání. Ani jeden z celků navíc už nemá v tabulce příliš o co hrát, a tak se dalo očekávat ne úplně vražedné tempo zápasu. Hosté do utkání vstoupili přesně dle očekávání, domácí se ale nehodlali s předepsaným scénářem smířit a od začátku začali přitápět pod kotlem. Netrvalo tedy dlouho a dostali se do vedení, které se ve 27. minutě vyšplhalo po dvou zásazích Jiskry a dvou Veselého již na 4:0. Ve zbytku první půle ale domácí hráči přeci jen trochu polevili a dovolili Dolním Beřkovicím zkorigovat stav. Postaral se o to Žižka. V té době již každý z týmů provedl jedno střídání - na domácí straně odstoupil Vilda, kterého nahradil Finkous a v hostujícím dresu vyběhl po čtvrtém gólu místo Šoltése Pavlus. Jednoznačný poločasový výsledek 4:1 ale dával tušit, že se ani ve druhém poločase nebude konat boj o každý míč.

Spousta šancí na obou stranách

Tato hypotéza se ukázala býti správnou a tempo hry dokonce ještě trochu pokleslo. To vyhovovalo hostům, kteří se dostávali více do hry a v 52. minutě snížil na rozdíl dvou branek Štěpánek. Po této brance se museli domácí strachovat o svůj pracně vybudovaný náskok - zvláště, když se Beřkovičtí hned vzápětí dostali do dalších dvou dobrých příležitostí, při jejichž likvidaci se musel předvést v tom nejlepším světle brankář Hamáček. Definitivní rozhodnutí přinesla 65. minuta, ve které Veselý dokonal svůj hattrick. A když v závěru domácí přidali ještě další 2 branky, odváží si domů Dolní Beřkovice slušný příděl sedmi branek. Vysoká se tak před svého dnešního soupeře posunula v tabulce. Dolní Beřkovice se propadly na 9. místo.

 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: Bohužel, chvílemi mi připadlo, že se ani nehraje mistrovské utkání, ale nějaký zápas o letní turnaj, hráčům obou mužstev se nechtělo moc bránit. Utkání klidně mohlo skončit výsledkem snad 12:7. O výsledku rozhodla větší kvalita a zkušenost našich ofenzivních hráčů, Trutnovský přihrál na pět branek, Veselý čtyři vsítil.




Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - S. Vála [-] , M. Veselý [-] , V. Volf [-] , J. Rolenc [-] , J. Jiskra [-] , M. Kettner [-] , J. Vilda [-] (38. R. Finkous [-] ) , J. Trutnovský [-] , T. Vodička [-] (72. J. Douděra [-] ) , P. Malák [-]

TJ Sokol Dolní Beřkovice
D. Vermach [-] (82. P. Patera [-] ) - J. Chabada [-] , J. Abrahám [-] , J. Žižka [-] - M. Pexa [-] (58. A. Mucek [-] ) , J. Těmín [-] , J. Hájek [-] , J. Kaňka [-] - P. Štěpánek [-] - M. Šoltés [-] (27. P. Pavlus [-] ) , J. Trubička [-]

ŽK: 85. R. Finkous - 18. R. Kaňka , 28. J. Abrahám , 53. J. Hájek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - LATAL Jaroslav (N), VAŠÍČEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.