Nejsledovanější zápas kola jednoznačně pro Vysokou!


Branky


14. S. Vála , 35. S. Vála , 76. M. Veselý , 83. S. Vála
0

V jednoznačnou záležitost se proměnil očekávaný souboj dvou silných celků. Silná sestava Vysoké totiž nikoho nenechala na pochybách o tom, kdo má lepší momentální formu a vysoko zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Vály posílají Vysokou do vedení

Kvalitními hráči nabité sestavy obou týmů dávaly tušit velmi zajímavou fotbalovou podívanou. Větší problémy se složením týmu měli přeci jen domácí, kterým chyběl stoper Mihalík a obejít se museli také bez ofenzivního Lamače. V sestavě se naopak oproti minulému neúspěšnému zápasu v Tišicích objevil Paloušek. To hosté doplnili už tak silnou sestavu o Žabu, Jiskru a Holuba a mohlo se jít na věc. Samotný úvod zápasu patřil domácím hráčů Velkého Borku, kteří se dostali k sérii hned čtyř rohových kopů, které ale k vedoucí brance nevedly. Poté ovšem převzal otěže zápasu hostující celek a brzy šel také do vedení po trefě Vály ze 14. minuty. I v dalším průběhu první půle byli hosté lepším celkem, za což byli odměněni druhou brankou - opět z kopačky výborně hrajícího Vály. Naději mohl dát domácím samotný závěr poločasu, kdy byl před brankou úplně osamocený domácí útočník s míčem na noze. Brankář Hamáček ale předvedl perfektní zákrok a vytěsnil míč mimo branku.

Hosté ještě navyšují své vedení

Do druhé půle se v domácím dresu podíval namísto mladého Šejnohy zkušený útočník Štrupl, což bylo jasným signálem, že Borečtí zápas rozhodně nevzdali a pokusí se o zvrat. Také hosté střídali, když Rolence nahradil M. Skopka. Ve druhé půli se hra ještě více otevřela a šance se rodily na obou stranách. Oba brankáři ale byli výborní a drželi až do 76. minuty šance svých týmů. V této minutě totiž přišlo definitivní rozhodnutí zápasu, když Trutnovský perfektně přihrál střídajícímu Veselému a ten zvýšil již na 0:3. V závěru ještě dokonal hattrick Vála, a tak Vysoká potupila Velký Borek čtyřmi brankami na jeho hřišti. Domácím ale i tak stačí zisk jediného bodu z nadcházejících třech zápasů k pojištění druhé příčky v tabulce.



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: Do utkání jsme nastoupili v silné sestavě s tím, že chceme domácím vrátit podzimní porážku ve Vysoké. První půli jsme byli lepším mužstvem a zaslouženě vedli po brankách Vály 2:0. Ve druhé půli si vytvořily šance obě mužstva. Gólmani však chytali perfektně a svým mužstvům hodně pomohli. Nevím, co by s námi provedl případný vstřelený kontaktní gól domácích. Když pak Trutnovský nezištně přihrál Veselému a ten se nemýlil, bylo o osudu zápasu rozhodnuto. Konečný výsledek utkání pečetil svou třetí brankou v zápase Vála, z mého pohledu společně s tišickým Novákem, nejlepší dva hráči, kteří tuto sezónu nastupovali na trávnících mužstev OP.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOTEK Vladimír - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.