Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí navázali na poslední domácí prohraný zápas


Branky


0

Osecká Viktorie se před utkáním netajila záměrem získat všechny body. Na jejich hřišti se ale představily ambiciózní Jevany a ty byly nad jejich síly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas překlopil na hostující stranu Popelka

Domácí začali utkání aktivně a hned v prvních minutách se gólovky dostal Mašek. Bohužel netrefil, ani z následné skrumáže se nepodařilo rozvlnit síť za Tolstikovem a tak trest přišel na druhé straně. Radek Krejčík vybídl přihrávkou Nováka a ten se nemýlil - 0:1. Nadále se hrál vyrovnaný fotbal, šance se objevily na obou stranách, ale skóre se měnilo až v pětatřicáté minutě. Karban svým tlakem donutil chybovat jevanské obránce, přesně našel Bayera a ten poprvé v zápase prokázal talent kanonýra a srovnal skóre - 1:1. Zdálo se, že do kabin si půjdou hráči odpočinout za vyrovnaného stavu, ale pár minut před koncem poločasu Krákora českou uličkou vyslal na zteč Popelku, který šanci nepromarnil - 1:2 a naklonil misky vah pro hosty.

Hosté v druhé půli kralovali

Do druhého poločasu musel vystřídat pokopaný Krákora a nahradil jej Tichý. Nadále byla hra velice vyrovnaná, ale efektivita hostí se zlepšila a brzy vedli již o tři branky. Nejprve se samostatnou akcí předvedl Koula a střelou z hranice šestnáctky zvýšil na 1:3. Po čtvrthodině druhé půle vypadl balón Kalincovi a hostující Novák se mohl radovat podruhé - 1:4. Vzápětí se ale do zápasu zpět dostali domácí, když se svým důrazem prosadil opět Bayer - 2:4. Viktorie zatlačila hosty před jejich branku, ale gólově svůj tlak již nepotvrdila. Naopak to byli hosté, kteří zlobili z brejků. Bratrská spolupráce, na jejímž konci byl Stanislav Krejčík, zvýšila na 2:5. A skóre uzavřel Bečvařík po trestném kopu Tichého - 2:6.



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Martin Koška, trenér: V druhé půli jsme hosty zatlačili, ale na zvrat to nebylo. Bohužel se nám v prvním domácím zápase vyhrát nepodařilo a musíme se o to pokusit příště.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Velikonoční výlet do dalekého Oseka se nám vydařil. Do zápasu jsme vstupovali s obavami, ale téměř celý zápas jsme měli pod kontrolou. Děkuji hráčům za přístup k utkání.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - J. Karban [-] (60. Š. Šmiřák [-] ) , M. Koška [-] , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] (71. M. Černý [-] ) , L. Černý [-] , V. Bayer [-] , A. Sixta [-] (46. S. Karban [-] ) , J. Skala [-] , P. Mašek [-] , J. Velechovský [-]

FC Jevany
O. Tolstikov [-] - D. Končický [-] (83. M. Pacourek [-] ) , M. Pepř [-] (60. D. Matas [-] ) , S. Krejčík [-] (81. R. Krejčík [-] ) , J. Bečvařík [-] , T. Novák [-] , J. Koula [-] , P. Krákora [-] (46. P. Tichý [-] ) , J. Popelka [-] , J. Chaloupka [-] , R. Krejčík [-]

ŽK: 18. J. Velechovský , 20. M. Koubek , 39. A. Sixta , 85. V. Bayer - 24. S. Krejčík , 29. M. Pepř , 72. T. Novák .
Hráči zápasu: V. Bayer - T. Novák , J. Bečvařík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kvasnička Václav - HOVORKA Vlastimil (N), ŽALUD Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.