P. Kesner 29. (p.)
P. Kesner 32.
P. Kureš 52.
3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatické utkání pro sebe získali domácí borci


Branky


29. P. Kesner (p.) , 32. P. Kesner , 52. P. Kureš - 14. J. Pokorný (p.) , 90. M. Havlíček
0

Na hřišti v Jestřabí Lhotě se představily zachraňující se Konárovice. Domácí chtěli navázat na výkon z minulého kola, ale hlavně zkraje zápasu to nebylo ono. Celý druhý poločas hráli oslabeni o vyloučeného Krupku a dokázali eliminovat útočnou aktivitu soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas Aleše Krupky

Prvních třicet minut se domácím nedařilo kombinovat, byli bez pohybu a hosté byli lepší. Ve čtrnácté minutě hlavní osoba prvního poločasu, Aleš Krupka fauloval a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Jaroslav Pokorný - 0:1. Po třiceti minutách byl naopak Krupka faulován a z penalty vyrovnal Petr Kesner - 1:1. O tři minuty později se na konci kombinační akce objevil znovu Petr Kesner a strhl vedení na stranu domácích - 2:1. Dramatické chvilky si užil opět Aleš Krupka, který po faulu Černíka zůstal otřesen na trávníku. Když se ale znovu zapojil do hry, nesmyslně fauloval bez míče a po červené kartě putoval pod sprchy. Oslabil tak svůj tým, který mohl očekávat krušný druhý poločas.

Hosté centrovali jeden balón za druhým, ale góly nepřicházely

Domácí se v důsledku oslabení zatáhli do obrany a snažili se podnikat rychlé brejky. Skóre se jim podařilo navýšit již po pár minutách hry, když se z trestného kopu trefil Petr Kureš - 3:1. Již před tím ale Žídek promrhal šanci na vyrovnání, kdy sám netísněn trefil z malého čtverce jen do břevna a o pár minut později zvonila tyč Heresovy branky. Hosté se snažili dobýt lhoteckou branku centrovanými míči ze stran, ale domácí obrana vše trpělivě odvracela. Vykřesat naději se hostům podařilo až v devadesáté minutě. Střelou z 20 metrů se zapsal Martin Havlíček - 3:2. To bylo ale vše a tři body zůstávají v Jestřábce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Nehráli jsme dobře jako v Krakovanech, zpočátku jsme byli bez pohybu a nasazení. Soupeř hrál tvrdě a důrazně a vytvořil si i šance. Naštěstí proměnil o jednu méně než my.




Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - P. Kureš [-] (59. O. Martínek [-] ) , D. Kubánek [-] , P. Kesner [-] , S. Mojžíš [-] , V. Soukup [-] , M. Skalický [-] , A. Krupka [-] , L. Týma [-] , M. Klička [-] , M. Mikeš [-]

TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - L. Kahoun [-] , F. Žídek [-] (67. P. Jandák [-] ) , M. Černík [-] , M. Brunclík [-] , R. Pokorný [-] , M. Havlíček [-] , P. Kopecký [-] , M. Vokoun [-] (46. M. Patočka [-] ) , J. Pokorný [-] , R. Černík [-] (46. P. Stempák [-] )

ŽK: 45. L. Týma , 86. D. Kubánek - 25. F. Žídek , 34. R. Černík , 88. R. Pokorný . ČK: 41. A. Krupka .
Hráči zápasu: S. Mojžíš - F. Žídek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bláha Milan - DUŠEK Karel (N), PLACHÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.