T. Sixta 42.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany získaly důležité tři body


Branky


42. T. Sixta
0

Překvapení se konalo v Krakovanech, kde domácí jediným gólem Tomáše Sixty porazily druhý tým tabulky, Kouřim. Jediná branka padla těsně před poločasovou přestávkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krakovany šly před přestávkou do vedení

Domácí Krakovany posílil před zápasem zkušený Jiří Antoš, na druhou stranu nemohou prozatím počítat s Romanem Tlučhořem, který má zdravotní problémy. Trenér Vlastimil Chlád postavil účinnou taktiku vycházet ze zabezpečené obrany a to stoprocentně vycházelo. Chybělo tomu jen přesnější zakončení. V první šanci se ocitl již v desáté minutě Sixta, ale trefil jen břevno Havránkovy branky. Tisíciprocentní šanci měl po pětadvaceti minutách hry Jan Malina, na kterého zívala prázdná brána po přihrávce ze strany. Bohužel netrefil a navíc si přivodil zranění, že musel vystřídat. Diváci se dočkali gólu až pět minut před poločasem. Antoš krásně uvolnil Tomáše Sixtu a ten si poradil náramně - 1:0. S tímto náskokem také odešli hráči po hvizdu rozhodčího Hušky do kabin.

Kouřim nedokázala překonat obranný val

Ve stejném duchu se odehrával i druhý poločas. Kouřim byla více na míči, ale jejich stereotypní dobývání krakovanské branky středem naráželo na dobře zformovanou a mnohačlennou obranu. Domácí se stále snažili vyrážet do rychlých protiútoků, ale sil už ubývalo. Bylo to z jejich strany spíš o vůli ubránit jednogólové vítězství. Hráči Kouřimi si připravili jedinou větší šanci, ale tu nevyužili. Krakovany tak získali důležité tři body a stále mají šanci bojovat o záchranu. Kouřim zůstává na druhé příčce tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Bylo to ubojované, ale zasloužené vízězství. Hosté měli sice více ze hry, opticky byli lepší, ale my jsme pozorně bránili a vyráželi do protiútoků. Po jednom z nich jsme těsně před půlkou skórovali. Nakonec to byla jediná a rozhodující branka. Získali jsme důležité body se silným soupeřem.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Utkání se nám nepovedlo. Domácí bránili vápno v sedmi lidech a my jsme celý zápas hráli stále středem. Vůbec se nám nedařilo hru roztáhnout a zkusit posílat míče ze strany. Domácí chodili do brejků a mohli dát i více než jeden gól. My jsme si vytvořili tak maximálně dvě šance.



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - M. Skokan [-] , S. Šindelář [-] , M. Věříš [-] , L. Jelínek [-] - J. Antoš [-] , J. Malina [-] (26. J. Pospíšil [-] ) , L. Tlučhoř [-] , P. Kozel [-] - J. Olexa [-] , T. Sixta [-] (87. V. Novotný [-] )

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , T. Dufek [-] (65. M. Snížek [-] ) , J. Charvát [-] , O. Macháček [-] , P. Královský [-] , J. Keltner [-] (70. T. Svoboda [-] ) , M. Havránek [-] , T. Novák [-] , J. Paclík [-] (70. V. Bug [-] ) , J. Holub [-]

ŽK: 70. T. Sixta - 30. M. Havránek .
Hráči zápasu: J. Špinka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOUŠKA Pavel - KUBIČEK Luboš (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.