2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jevany svého soupeře v tabulce předskočily


Branky


0

Vše gólově podstatného se událo v prvním poločase. Po devíti minutách se domácí ujali vedení, které navýšili ve třicáté minutě. Ukončili tak jarní neporazitelnost Jestřabí Lhoty a posunuli se na třetí příčku. Jestřábka je pátá.

 

... obodujte výkon hráčů, rozhodčího, trávník, klobásu, atd ...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali aktivněji, ale neprosadili se

Zápas mezi čtvrtým a pátým týmem okresního přeboru začali lépe hosté. Hned v první minutě se drali do šance, ale jevanští obránci důrazně zakročili a na hraně pravidel míč ukopli. Několik rohových kopů a jedna střela těsně minuly jevanskou branku. To se Soukup protáhl po pravé straně, jeho ránu Tolstikov vyrazil a nabíhající Klička zhruba ze čtrnácti metrů těsně minul branku domácích. Ale byli to právě domácí borci, kdo šel do vedení. V deváté minutě po přihrávce Kouly se pěkně trefil Tomáš Novák a otevřel skóre zápasu - 1:0. Poté se hra vyrovnala a jevanští začali ve středu hřiště lépe kombinovat. V sedmadvacáté minutě po pěkné sólové akci trefil Koula tyč soupeřovy branky. Druhou branku viděli diváci ve třicáté minutě. Po nádherné střele do levého růžku Pavel Krákora upravil na 2:0.V další šanci jevanský forward ztroskotal na Málkovi. Hosté byli stále nebezpeční po standardkách, ale Kličkovu hlavičku chytil Tolstikov.

 

Domácí zvládli i druhou půlku výborně

Druhý poločas se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale výborný Tolstikov vše pochytal. Hrál se velmi rychlý a bojovný fotbal. Hosté se snažili dobýt jevanskou svatyni, ale šance už bohužel nepřicházely. Vznikaly maximálně nějaké pološance či závary před brankami. Po hodině hry přišla větší šance domácích hráčů, Popelka přeloboval brankáře, trefil však jen břevno Málkovy branky.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Jestřabí Lhota se prezentovala velmi dobrou hrou. Zkraje byli velmi nebezpeční ze standardních situací. Podařilo se nám to ubránit a šli jsme do vedení. V druhém poločase jsme chtěli náskok uhájit a případně přidat nějaké góly z brejku. Trefili jsme jen břevno, ale soupeře jsme do šancí nepouštěli. Všem svým hráčům děkuji za velmi dobrý výkon.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: První jsme nehráli dobře, domácí nás přehráli rychlostí a důrazem. Mohli jsme jít hned na začátku do vedení, ale ukopli nám míč u hlavy a rozhodčí mlčel. Mělijsme problém odvracet míče, špatně jsme odkopávali od branky. V druhém jsme se zlepšili, začali jsme jednodušeji a řízněji. Ale jen jsme dobývali, bez šancí.



Sestavy


FC Jevany
O. Tolstikov [-] - D. Matas [-] , T. Novák [-] (61. L. Sochůrek [-] ) , J. Chaloupka [-] (46. R. Krejčík [-] ) , Z. Čechák [-] , F. Jásek [-] , J. Bečvařík [-] , D. Končický [-] , J. Koula [-] , P. Krákora [-] , J. Popelka [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - O. Martínek [-] (46. D. Záhora [-] ) , P. Kureš [-] (55. R. Hájek [-] ) , D. Kubánek [-] , P. Kesner [-] , S. Mojžíš [-] , V. Soukup [-] , M. Skalický [-] , L. Týma [-] , M. Klička [-] , M. Mikeš [-]

Hráči zápasu: O. Tolstikov , D. Končický , J. Koula - M. Klička .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PIKNER Roman - ŽALUD Marek (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.