3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas rozhodla penalta osm minut před koncem


Branky


0

Sto dvacet diváků vidělo pěkný a napínavý souboj. Hostující Pečky se dvakrát dostaly do vedení v prvním poločase Růžičkou, domácí stihli podruhé vyrovnat před přestávkou. V druhém poločase rozhodl Královský z penalty několik minut před koncem utkání.

 

autor fotografií: Miloslav Kapic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyrovnali před přestávkou

Zajímavý zápas ser odehrál v Kouřimi. Domácí tým, druhý v tabulce nastoupil proti AFK Pečky, kterým se na jaře zatím body sbírat nedaří. Hosté se ale v jedenadvacáté minutě ujali vedení z pokutového kopu, který proměnil Štěpán Růžička - 0:1. Domácím se ale po pár minutách podařilo srovnat, když se prosadil Petr Pazderec - 1:1. Rychlý pohyb pečeckých hráčů dělal domácí obraně problémy a po jedné jejich chybě se hosté dostali opět do vedení Štěpánem Růžičkou - 1:2. Kouřim vyrovnala "do šatny" - po standardce prosadil hlavou kapitán Tomáš Novák - 2:2. Nutno podotknout, že rychlé akce hostujících hráčů dělaly problémy kouřimské obraně a nebýt Lukáše Havránka v brance, mohlo být skóre úplně jiné...

 

Druhý poločas byl na góly chudý

Druhý poločas byl herně vyrovnaný, na šance opět vyhráli hosté, ale byli to domácí, kdo nakonec rozhodl. Po faulu na Pazderce se pár minut před koncem prosadil z penalty Pavel Královský - 3:2. Ač se to může zdát nespravedlivé, míč je kulatý. Pečky tak stále mají na svém kontě jedinou výhru v jarní části a budou to muset zkusit napravit v příštím domácím utkání proti Ratboři. Nebude je čekat ovšem nic snadného, protože Ratboře se rázem týká boj o sestup. Kouřim potvrdila, že doma body neztrácí a i když se herně až tak nedaří, tak pomůže štěstíčko.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, trenér: Zápas s Pečkami jsme výsledkově zvládli, ale pokud mám být objektivní, tak hosté si zasloužili vyhrát. Během zápasu si vypracovali dost šancí, ale bohužel pro ně jsme měli v bráně Havránka, který nás celý zápas držel. Měli jsme problém s pohybem hostujících útočníků, kteří se svou rychlostí dostávali za naše obránce.

AFK Pečky
František Hovorka, trenér: V prvním poločase jsme dvakrát vedli, ale neudrželi jsme to. Domácí byli hodně důrazní a sbírali žluté karty. My jsme museli nuceně vystřídat Jedličku. Bohužel v druhém poločase rozhodčí pískl přísnou penaltu na nás, ale na druhé straně ne. Myslím, že tentokrát neměl stejný metr pro obě strany... Prohrát jsme si v tomto utkání nezasloužili.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] , R. Světnička [-] (46. V. Bug [-] ) , O. Macháček [-] , P. Královský [-] , J. Keltner [-] , M. Havránek [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] (46. J. Charvát [-] ) , T. Ružinský [-] (70. T. Dufek [-] )

AFK Pečky
V. Kruliš [-] - J. Malý [-] , V. Lukáš [-] , T. Chudoba [-] , T. Plaček [-] - M. Dolejš [-] , M. Modrovič [-] - T. Jedlička [-] (12. O. Richter [-] ) , Š. Růžička [-] , Š. Růžička [-] (72. J. Ontl [-] ) - K. Pikner [-] (53. M. Materna [-] )

Hráči zápasu: Š. Růžička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PAŘEZ Radek - NAVRÁTIL Milan (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.