Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jevany rozcupovaly Kouřim


Branky


0

V Jevanech se představil druhý tým tabulky a domácí neponechali nic náhodě. Již ve dvanácté minutě se ujali vedení. Pavel Krákora poté nastřílel hattrick a další dvě branky přidal David Končický. Jevany tak na cestu domů nabalily Kouřimi šest kousků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačný poločas vedl ke stavu 2:0

Do vedení šli jevanští ve dvanácté minutě, kdy po pěkné přihrávce Nováka otevřel skóre zápasu Jan Popelka - 1:0. Tento zásah domácí hráče uklidnil a na branku Havránka se valil útok za útokem. Skóre utkání se podruhé měnilo v šestatřicáté minutě, kdy po centru Končického Pavel Krákora z první nedal brankáři Havránkovi žádnou šanci a upravil na 2:0. První poločas byl zcela v režii domácího týmu a jen se štěstím svítila na ukazateli jen dvojka proti nule hostů.
         

Krákora zkompletoval hattrick

S chutí pobavit množství diváků vstoupili domácí i do druhého poločasu. V padesáté čtvrté minutě přidal Pavel Krákora třetí gól po nádherně zahraném přímém volném kopu - 3:0. Po faulu hostujících hráčů přidal Pavel Krákora svou třetí branku v zápase, když proměnil nařízený pokutový kop v jedenasedmdesáté minutě a zvýšil na 4:0. Hosté se v tomto časovém úseku už jen zoufale bránili a čekali na konec zápasu. Domácí tým se ale nechtěl spokojit se současným stavem a hrál až do poslední minuty. A to se jim vyplatilo. V posledních deseti minutách přidal David Končický dvě branky a upravil na konečných 6:0. Dá se říci, že domácí si body plně zasloužili a oslabená Kouřim žádný odpor nekladla. Jevany se tímto výsledkem dotáhly o pouhé dva body právě za svého soupeře a boj o druhou příčku bude ještě zajímavý. Stále totiž existuje teoretická možnost postupu do vyšší soutěže i z druhého místa.



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: V dalším domácím zápase jsme přivítali druhý tým tabulky Kouřim. Za krásného počasí s velmi pěknou návštěvou 110 diváků jsme z naší strany předvedli velmi pěkný fotbal. Nutno říci, že konečný stav zápasu je pro tým Kouřimi dosti milosrdný. Svým hráčům děkuji za velmi dobrý výkon.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Odjeli jsme k utkání zdecimovaní marodkou a s cílem odehrát utkání co nejlépe. Věděli jsme, že proti nám stojí velmi kvalitní soupeř a to se v zápase projevilo. V podstatě nás k ničemu nepustili, byli běhavější a rychlejší. Bohužel se nám zranil další hráč a to už je v této sezóně asi desátý...



Sestavy


FC Jevany
O. Tolstikov [-] - F. Jásek [-] (80. D. Matas [-] ) , S. Krejčík [-] , R. Krejčík [-] , T. Novák [-] , Z. Čechák [-] (57. J. Chaloupka [-] ) , J. Bečvařík [-] , D. Končický [-] , J. Koula [-] (73. R. Krejčík [-] ) , P. Krákora [-] , J. Popelka [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , T. Dufek [-] (63. V. Bug [-] ) , T. Ružinský [-] , O. Macháček [-] , P. Královský [-] , J. Charvát [-] (70. M. Navrátil [-] ) , M. Havránek [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , J. Holub [-]

ŽK: 55. J. Popelka , 75. F. Jásek - 70. O. Macháček .
Hráči zápasu: J. Bečvařík , D. Končický , P. Krákora .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: LÖWE Vilém - ŽALUD Marek (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.