3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř promrhala šance v první půli


Branky


0

Hráči Slavoje Ratboř si během první půle vytvořili několik tutových šancí, ale bohužel je nevyužili. Naproti tomu domácí z ojedinělé akce otevřeli skóre. V druhém poločase přidali další dvě branky a připsali si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ratboř zahazovala šanci za šancí

Domácí Sokol Zásmuky byl papírovým favoritem tohoto utkání, ale na hřišti to tak nevypadalo. Hosté, kteří potřebují body k záchraně, se pustili odhodlaně do boje a vytvářeli si šance. Malátně hrající domácí borci nestíhali rychlé náběhy Ratbořských a tak se postupně ve stoprocentních šancích objevili Ladislav Brtník, Patrik Stráník a opět Brtník. Bohužel své šance nedokázali zužitkovat, ať už nepřesným zakončením a nebo dobrou prací gólmana Zásmuk Zdeňka Kubelky, který v těchto fázích zápasu svůj tým podržel. A tak překvapivě zahřmělo na druhé straně. Po jedné nenápadné akci úspěšně zakončil Luboš Sobotka a otevřel gólový účet zápasu - 1:0. Toto byl také poločasový výsledek, který pro hosty nebyl moc optimistický.

Zásmuky dovedly utkání do vítězného konce

Vstup do druhého poločasu se vydařil domácím borcům. Již po deseti minutách se prosadil Tomáš Borovička a zvýšil na 2:0. Hosté se snažili prosadit dlouhými nakopávanými míči za obranu, ale domácí obrana v čele s Lukášem Fetterem na tyto akce byla již připravena. A tak nabídli hostům šanci svojí chybou v rozehrávce. Vondráček nacentroval na Palerma, ale jeho slabou střelu Kubelka lapil. Hostující Slavoj přeskupil řady, na hrot trenéři vysunuli Josefa Vančuru, který svým aktivním pohybem trochu motal hlavy zásmuckým obráncům. Ale vyložené šance stále nepřicházely. Naopak vznikaly díry v zadních řadách Ratboře a domácí se dostávali po rychlých akcích do šancí. Dvakrát měl dobrou příležitost Derka, jednou Roth, ale zakončení bylo nepřesné. Definitivní podobu výsledku tak stanovil Adam Čapek, který využil vysunutí od Mašína a uzavřel na 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Zvládli jsme to za tři body, ale naše hra vůbec nebyla optimální. Hodně jsme kazili a hlavně v prvním poločase jsme hosty pouštěli do vyložených šancí. Kdyby jednu, dvě proměnili, tak by další průběh utkání asi vypadal úplně jinak. V druhém poločase jsme zlepšili bránění a z protiútoků rozhodli.

TJ Slavoj Ratboř
David Semerák, vedoucí týmu: Co k tomu říct... V prvním poločase jsme měli tři, čtyři vyložené šance, sami proti gólmanovi, ale když ani toto neproměníme... Jsme trochu v krizi a potřebovali bychom se chytit dobrým zápasem. Takhle budeme mít velké starosti se záchranou. Ještě je do konce několik kol... Ale soupeři těžcí.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - L. Fetter [-] , J. Roth [-] , M. Kraus [-] - M. Mašín [-] , P. Benda [-] - T. Borovička [-] (88. F. Krejčí [-] ) , L. Sobotka [-] (65. A. Čapek [-] ) , A. Durňák [-] (83. F. Jonáš [-] ) - J. Derka [-] , Z. Vokáček [-]

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Hovorka [-] , D. Kemza [-] , J. Vondráček [-] (88. L. Sova [-] ) - V. Švarc [-] , M. Kopecký [-] , P. Stráník [-] (79. L. Konrád [-] ) - L. Vohnický [-] , M. Míšek [-] (46. D. Palermo [-] ) , L. Brtník [-] - J. Vančura [-]

ŽK: 83. V. Švarc .
Hráči zápasu: Z. Kubelka , L. Fetter , J. Derka - L. Brtník , J. Vančura .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - ZIKMUND Viktor (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.