Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany potvrdily svojí formu


Branky


0

Na rychlou branku domácích dokázali hráči Viktorie odpovědět vyrovnáním. Jenže vzápětí znovu inkasovali a další dvě branky Jiřího Antoše potvrdily zisk tří bodů pro domácí Krakovany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali náskok

Utkání začala osecká Viktorie aktivně, na mokrém trávníku se její hráči mnohem lépe pohybovali. Jenže poprvé udeřilo na druhé straně. V deváté minutě Roman Tlučhoř křížnou střelou z hranice velkého vápna vstřelil vedoucí branku - 1:0. Hostům se podařilo vyrovnat po chybě domácí rozehrávky. Ve dvacáté šesté minutě, střelou takřka ze třiceti metrů, vyrovnal za hosty Martin Koubek - 1:1. Bohužel se hosté neradovali dlouho. O tři minuty později se k Luďkovi Tlučhořovi odrazil míč po rohovém kopu a technickou střelou opět dostal domácí tým do vedení - 2:1. Po této brance si na posledních patnáct minut první půle vytvořili Krakovanští tlak, z něhož vzešlo několik brankových příležitostí. Jednu z nich proměnil Jiří Antoš, když z náběhu chladnokrevně zakončil načechraný oblouček - 3:1.

Viktorie oživila zálohu, ale opět inkasovala

Začátek druhé půle se nesl ve znamení opatrnější hry domácího mužstva a větší aktivity osecké Viktorie. Krakovany se nepouštěly zbrkle do útočení při vědomí svého náskoku. Osečtí pustili do hry mladého Slavomíra Karbana a v záložní řadě byl vidět větší pohyb. Bohužel to stále ze strany Viktorie nevedlo k ohrožení Durdilovy brány a naopak domácí tým si vypracoval několik příležitostí ke skórování. V šedesáté sedmé minutě jednu z šancí zužitkoval po rychlém úniku z poloviny hřiště svojí druhou brankou v zápase Jiří Antoš a zvýšil na konečných 4:1. Krakovany jsou tímto výsledkem mimo hru o sestup, Osek bude muset bodovat v dalších zápasech.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Myslím si, že naše vítězství se snaživým soupeřem je naprosto zasloužené. Ziskem tří bodů a vzhledem k výsledkům ostatních sestupem ohrožených mužstev jsme již nyní asi v soutěži zachráněni.

FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, vedoucí mužstva: Výsledek odpovídá realitě na hřišti. Do Krakovan jsme přijeli bez čtyř hráčů základní sestavy, navíc další dva měli různé šrámy a nemohli podat stoprocentní výkon. Jsme tam stále namočeni a v příštím kole budeme hrát o bytí či nebytí s Konárovicemi.



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - L. Jelínek [-] , M. Věříš [-] , S. Šindelář [-] - L. Tlučhoř [-] (78. J. Robovský [-] ) , R. Tlučhoř [-] , P. Kozel [-] , J. Antoš [-] - T. Sixta [-] (84. M. Skokan [-] ) , J. Olexa [-] - L. Neruda [-] (70. J. Malina [-] )

FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - J. Karban [-] , M. Munzar [-] , M. Koška [-] , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] , V. Bayer [-] (72. J. From [-] ) , A. Sixta [-] , Š. Šmiřák [-] , J. Skala [-] (53. S. Karban [-] ) , J. Adamec [-]

ŽK: 26. L. Jelínek - 20. P. Špaček , 37. J. Karban .
Hráči zápasu: J. Antoš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - KUBIČEK Luboš (N), HOVORKA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.