Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoji svitla naděje v šedesáté minutě


Branky


0

Jestřábka si proti statečně bojujícím domácím vypracovala dvougólový náskok před přestávkou, který navýšila na třígólový rozdíl hned po pauze. Ale borci Slavoje v šedesáté minutě snížili. To bylo pro ně ale bohužel vše, hosté přidali další dva góly a odvážeji si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před přestávkou navýšili hosté na 0:2

Domácí Slavoj Ratboř potřebuje k záchraně posbírat ještě nějaké body, protože zatím je na sestupové pozici. Na domácím hřišti je většinou šance větší, ale proti domácím borcům stála na jaře solidně hrající Jestřabí Lhota. A že to bude těžké naznačily již první minuty. V první šanci se objevil lhotecký Krupka, který centrovaný balón trefil hlavou jen do tyče. Vzápětí po dalším centru trefil Miloslav Klička také tyč, ale míč tentokrát směřoval za brankovou čáru - 0:1. Domácí tým se nemohl stále dostat do tempa, hostující branku ohrožoval jen minimálně. Naopak borci Jestřábky byli stále aktivní. Klička obehrál i gólmana, ale stihl zasáhnout ještě obránce Ratboře. Druhý gól přidali hosté až v závěru. Prudký přízemní centr Kesnera umístil k tyči Aleš Krupka - 0:2. Domácí trenér a hráči tak měli o přestávce o čem přemýšlet.

Vstup do druhé půle měli lepší hosté

Po přestávce přišel další šok pro Slavoj. Ve velkém závaru se zorientoval nejlépe Petr Kesner a zvýšil na 0:3. Výsledkově se zdálo rozhodnuto, ale domácí to nemohli vzdát. Zvýšili o něco obrátky a možná laxnější přístup hráčů Jestřábky jim umožňovalo tvořit šance. Ale to proměňování. Podobný obraz byl v těchto momentech k vidění i na druhé straně. Hrál se otevřený fotbal, šance byly k vidění. A domácím se podařilo snížit, když se prosadil v šedesáté minutě Josef Vančura - 1:3. Bohužel to bylo ze strany Slavoje vše a naopak hosté přidali další dva góly. Stanislav Mojžíš vyzrál na Jeřábka tváří v tvář - 1:4 a Petr Kureš překonal domácího gólmana střelou z hranice šestnáctky - 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Vladimír Pěkný, trenér: Jestřabí Lhota zvítězila zcela zaslouženě, byla lepším týmem po celé utkání. My jsme hráli příliš slušně, o čemž svědčí nulový počet žlutých karet. To by tak nevadilo, ale o výsledek je potřeba se více porvat.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Hrálo se velice slušné utkání s minimem faulů, ve kterém jsme byli jednoznačně lepší. V první půli jsme ze tří šancí dali dva góly. Ve druhé už se hrál otevřenější fotbal a měli jsme i štěstí. Ale myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Velký přehled projevil i hlavní rozhodčí Trumpus.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Hovorka [-] , M. Adámek [-] , J. Vondráček [-] , J. Vančura [-] - D. Kemza [-] (76. L. Konrád [-] ) , M. Kopecký [-] , P. Stráník [-] - L. Vohnický [-] , L. Brtník [-] - L. Sova [-] (46. D. Palermo [-] )

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - P. Kureš [-] , M. Skalický [-] (63. O. Martínek [-] ) , J. Hron [-] (80. L. Soukup [-] ) , A. Krupka [-] (78. F. Čáslavský [-] ) , D. Kubánek [-] , P. Kesner [-] , S. Mojžíš [-] (80. O. Heres [-] ) , L. Týma [-] (80. T. Kubíček [-] ) , M. Klička [-] , M. Mikeš [-]

Hráči zápasu: P. Kesner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - SEMERÁK David (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.