2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O těsné výhře rozhodly dva slepené góly


Branky


0

Plaňany se ve vyrovnaném zápase dostali do vedení v prvním poločase. Dvě branky ve dvou minutách hned po přestávce překlopily misku vah na stranu domácího týmu. Jevany tak stále drží druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá kombinační hra Plaňan slavila úspěch

V prvním poločase podali hosté velmi dobrý výkon a vytvořili si několik gólových šancí. Domácí hráči byli poněkud zaskočeni a nedokázali na soupeřovu kombinační hru a dobrý pohyb reagovat. Hosté nepouštěli domácí borce do téměř žádných šancí a naopak se zaslouženě dostali do vedení, když střelu Proskočila dorazil za záda Tolstikova Tomáš Freund - 0:1. Bohužel další šance a slibná přečíslení hosté využít nedokázali a když ani domácí své sólo nedotáhli do konce, odcházelo se do kabin za stavu 0:1 pro hosty.

 

Po necelých pěti minutách domácí otočili

Stočtyřicet natěšených diváků bylo zvědavo, jak si s tímto vývojem poradí domácí lodivod a hlavně hráči. V jevanském dresu došlo k dvojímu střídání a na hřišti se objevil Tichý a Moravec. Hráči projevili hned od začátku touhu zápas otočit a to se jim také povedlo. Již minutu po zahájení druhé půle po velmi dobře zahraném přímém volném kopu rozvlnil síť Hradeckého branky právě střídající Petr Tichý - 1:1. A o dvě minuty později si na krásně centrovaný míč přes celé pokutové území naběhl Stanislav Krejčík a nekompromisně zavěsil na 2:1. To byl úchvatný vstup do druhého dějství. Dále se hra přelévala z jedné strany na druhou. Domácí si již ale nějaké velké šance netvořili, naopak to byli hosté, kdo mohl měnit stav na ukazateli skóre. Freund napálil břevno Tolstikovovy branky, Bug pálil těsně mimo. A tak zůstaly všechny body v Jevanech, což může hosty po předvedeném výkonu mrzet.



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Zlepšení hry v druhém poločase nám po zásluze přineslo vítězství. Plaňanští hráči se u nás prezentovali velmi dobrou hrou a jejich tým má budoucnost. Hráčům děkuji za otočení výsledku zápasu, dali mi tím dárek k 50. narozeninám.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: V prvním poločase jsme podali velmi dobrý výkon, když jsme si vytvořili i několik gólových šancí. Domácí byli poněkud zaskočeni a nedokázali na naši kombinační hru a dobrý pohyb reagovat. Do druhé půle ale vstoupili domácí lépe a ze dvou šancí otočili skóre. Byly to bohužel jejich jediné šance, jenže my jsme pak ty svoje neproměnili.



Sestavy


FC Jevany
O. Tolstikov [-] - S. Krejčík [-] (89. D. Matas [-] ) , T. Novák [-] (62. J. Chaloupka [-] ) , D. Končický [-] (46. P. Moravec [-] ) , R. Krejčík [-] (46. P. Tichý [-] ) , F. Jásek [-] (73. M. Šístek [-] ) , R. Krejčík [-] , Z. Čechák [-] , J. Bečvařík [-] , J. Koula [-] , P. Krákora [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - J. Kozdera [-] , P. Brecík [-] , T. Proskočil [-] , T. Freund [-] (69. M. Bug [-] ) , P. Břichnáč [-] (62. M. Češner [-] ) , M. Švehla [-] , A. Kučera [-] , J. Kruliš [-] (69. T. Kučera [-] ) , M. Vinš [-] , J. Nebřenský [-]

ŽK: 17. F. Jásek , 42. R. Krejčík , 59. S. Krejčík , 83. P. Tichý , 89. J. Koula - 79. P. Brecík , 86. T. Proskočil , 88. M. Švehla .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: LÖWE Vilém - ŽALUD Marek (N), NÁGL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.