Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Série devíti utkání bez porážky skončila


0

Na jaře suverénní Krakovany se představily v Pečkách. Po vyrovnané první půli přišel rychlý direkt, ze kterého se hosté již nevzpamatovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli ještě stíhali

Utkání začalo zajímavým jevem, kdy byl těsně před zápasem představen nový lodivod pečeckého týmu. Dnes již bývalý trenér František Hovorka nabídl svoji rezignaci vedení klubu po vysoké porážce Peček v Českém Brodě. Po delším váhání a hledání nového trenéra ji vedení akceptovalo a do nedělního zápasu vedl tým nový muž na lavičce. Stal se jím Petr Šafránek, bývalý trenér nedaleké Radimi. Hosté zápas začali aktivně a již v šesté minutě se ujali vedení, když se po dobře zahrané standardní situaci prosadil hlavou Stanislav Šindelář - 0:1. Domácí se na hřišti trochu hledali a překvapivě nízká divácká návštěva nebyla předváděnou hrou příliš spokojena. Ale domácí se postupně rozehrávali a ve třiadvacáté minutě se poprvé v utkání prosadil kanonýr Štěpán Růžička - 1:1. Další rána pro hosty přišla ve třicáté třetí minutě, když se zranil Roman Tlučhoř. To byla ztráta bojovníka a zkušeného hráče. Do přestávky se již skóre neměnilo a všichni očekávali pokračování po přestávce.

 

Duo ŠR & TJ úřadovalo

Výraznou změnu skóre zaznamenalo utkání mezi padesátou a šedesátou minutou. Dvěma góly se prosadil nejlepší pečecký střelec Štěpán Růžička a další přidal Tomáš Jedlička - 3:1. Na 3:2 dokázal ještě snížit střídající Jan Malina, který zužitkoval přesnou přihrávku Olexy přes celou bránu, ale na víc se hosté již nezmohli. Růžička totiž vzápětí zvýšil na 4:2. Rychlí hráči Peček jim dělali v obraně velké problémy a tak domácí postupně navýšili skóre na konečných 6:2 brankami Vojtěcha Lukáše a Bedřicha Novotného.

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Radek Šafránek, trenér: Většinu kluků z týmu znám, tak pro mě nebyl až takový problém naskočit. V druhém poločase jsme soupeře přehráli pohybem. Je to pro ně možná až krutá porážka, protože je to kvalitní a sehraný tým.

TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: V domácím dresu řádil Růžička, kterého naši obránci nestíhali. V první půli jsme byli rovnoceným soupeřem, ale postupně jsme odpadli. Jsme zachráněni a připadá mi to, že do zápasů už nedáváme tu bojovnost, se kterou jsme hráli zkraje jara. Ale musíme ještě odehrát kvalitní zápasy, protože nás čekají Jevany a poslední mač v Zásmukách.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - V. Lukáš [-] - O. Richter [-] (46. M. Ontl [-] ) , L. Mužík [-] (54. J. Konůpek [-] ) , M. Dolejš [-] , M. Modrovič [-] - Š. Růžička [-] - M. Materna [-] (84. J. Malý [-] ) , T. Plaček [-] , Š. Růžička [-] , T. Jedlička [-] (75. B. Novotný [-] )

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - S. Šindelář [-] , M. Věříš [-] , L. Jelínek [-] - J. Pospíšil [-] (70. V. Novotný [-] ) , P. Kozel [-] , L. Neruda [-] , L. Tlučhoř [-] , R. Tlučhoř [-] (38. J. Malina [-] ) - J. Olexa [-] , T. Sixta [-]

ŽK: 37. R. Tlučhoř , 56. T. Sixta , 65. L. Jelínek , 83. J. Olexa . ČK: 90. J. Olexa .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.