7:2
(4:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libodřice si zadělávají na problém...


Branky


20. F. Šafránek (vl.) , 21. P. Benda , 31. J. Derka , 35. A. Durňák , 58. J. Roth , 66. A. Čapek , 68. A. Durňák - 16. P. Sova , 70. M. Hrstka
0

Libodřice, namočené stále lehce do sestupové hry, neobstály v Zásmukách, kde je domácí vyprovodili sedmigólovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se po dvou gólech sesypali

Domácí kouč Jindra se musel v utkání obejít bez zraněného Sobotky, chyběl Borovička a Čapek seděl jen na lavičce náhradníků. Do hry tak vpustil "druhou garnituru" a ti ho nezklamali. Naopak... Ale hosté z Libodřic, vedení trenérem Lukášem Lancem, který v Zásmukách dlouho hrával, začali utkání aktivně a s nasazením. Byli za to odměněni po patnácti minutách hry, kdy přesnou střelou otevřel skóre Pavel Sova - 0:1. V další šanci hlavičkoval hostující hráč těsně mimo brankovou konstrukci. Osudná se hostům stala dvacátá minuta. Nejprve si Filip Šafránek srazil do své sítě centr Durňáka - 1:1 a hned minutu na to strhl vedení na stranu domácích Petr Benda - 2:1. Na hosty padla deka a už se z toho nevzpamatovali. Do konce poločasu přidali další branky Jan Derka - 3:1 a Aleš Durňák - 4:1 a o osudu utkání bylo rozhodnuto.

 

Na hřišti bylo už jen jedno mužstvo

V druhém poločase vládly Zásmuky plně na hřišti. Odevzdaní hosté jen čekali kolik kousků si odvezou. A nebýt Koláře v brance, který minule absentoval z pracovních důvodů, mohli inkasovat mnohem více. Ve dvou případech je navíc zachránila branková konstrukce. Přesto domácí fotbalisté postupně přidali další tři góly - Jiří Roth - 5:1, Adam Čapek - 6:1 a Aleš Durňák - 7:1. V závěru pak Marek Hrstka stanovil konečný výsledek 7:2. Libodřice mají po tomto kole pětibodový náskok na sestupová místa a nečeká je nic snadného. Příště doma hostí Jestřábku a v posledním kole zajíždějí do Třebovle.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Kluci hráli s chutí a napravili tak výsledek z minulého týdne. Nutno ale dodat, že Libodřice byly dost odevzdané a dost nám jejich hráči výhru ulehčili. Potěšili mě mladí, odevzdali dobré výkony.

FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Zápas katastrofa, nebojovali jsme, dělali jsme chyby v obraně. Začali jsme ale dobře, zpanikařili jsme po stavu 2:1. Považuji to i za svojí ostudu, protože jsem tu dlouho hrál. Byl to odevzdaný výkon, takhle se o záchranu nehraje. Čeká nás Jestřábka, poslední zápas v Třebovli. Může to být přímý souboj?? Já věřím, že ne...



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - M. Kraus [-] , J. Roth [-] , L. Fetter [-] - M. Mašín [-] (80. J. Svoboda [-] ) , P. Benda [-] - A. Durňák [-] - J. Derka [-] (87. L. Hamsa [-] ) , F. Jonáš [-] (46. J. Lindner [-] ) , Z. Vokáček [-] , F. Krejčí [-] (60. A. Čapek [-] )

FK Libodřice
J. Kolář [-] - M. Hovorka [-] , R. Medlen [-] , D. Oliva [-] , J. Košík [-] , P. Heverle [-] , L. Pohanka [-] , P. Sova [-] , F. Šafránek [-] , M. Hrstka [-] , M. Pánek [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: UHER Jiří - ZIKMUND Viktor (N), ZELINKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.