J. Němec 17. (p.)
J. Vnuk 25.
M. Čáslava 65.
3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebovle potopila Ratboř na poslední flek


Branky


17. J. Němec (p.) , 25. J. Vnuk , 65. M. Čáslava - 3. P. Stráník
0

Třebovle stále drží naději, protože v domácím utkání přehrála Ratboř. Hostující hráči Slavoje se sice ujali brzy vedení, ale domácí již do poločasu skóre otočili. V druhém poločase přidal pojistku Čáslava.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil Slavoji

Oba týmy potřebovaly bodovat a hostující Slavoj začal mnohem lépe. Od počátku zápasu měl územní převahu a vytvořil si i šance. Bohužel, vzhledem k dalšímu vývoji utkání, proměnil jen jedinou, když se ve třetí minutě prosadil po rychlém protiútoku Patrik Stráník - 0:1. Domácí hráči se ale postupně dostávali do hry a vyrovnali z pokutového kopu. Josef Vnuk pronikl do pokutového území, kde došlo ke kontaktu s hostujícím brankářem Jeřábkem a rozhodčí Melichar odpískal penaltu. Tu s přehledem proměnil v sedmnácté minutě Jaroslav Němec - 1:1. O pár minutek později již bylo na domácí lavičce veseleji. Z dorážky se prosadil Josef Vnuk a překlopil misku vah - 2:1. Hosté sice reklamovali mávaný ofsajd domácím pomezním, ale rozhodčí branku uznal. Stále ale nebylo nic rozhodntého a velkou překážkou pro ratbořské útočníky byl gólman Pokorný i dobře organizovaná obranná hra domácích.

 

Domácí zkušeně pohlídali výhru

I do druhého poločasu měla Ratboř lepší vstup. Bohužel pro ně se jim nepodařilo skórovat a naopak to byli domácí, kteří po dvaceti minutách hry přidali další branku. Po rohovém kopu zavěsil hlavou Milan Čáslava - 3:1. Od tohoto momentu již hra Ratboře ztratila šťávu a utkání se v podstatě jen dohrávalo. Třebovle tak touto výhrou přeskočila právě svého soupeře a předala mu Černého Petra. Kdo ho bude mít za týden? Nejhorčí pozici má papírově Třebovle, protože jediná jede ven a navíc do Brodu. Ostatní ohrožené týmy hrají doma.

 



Ohlasy k zápasu


SK Třebovle
Josef Kocourek, trenér: Musím pochválit celé mužstvo za kolektivní a bojovný výkon. Hodně nás podržel Pokorný, protože jsme měli špatné začátky obou poločasů. Naštěstí jsme to přestáli jen s jedním obdrženým gólem a dokázali to včas otočit. No ale teď bychom tyto body potřebovali podpořit ziskem v dalších dvou zápasech...

TJ Slavoj Ratboř
Vladimír Pěkný, trenér: Celkově jsme si nezasloužili vyhrát, předvedli jsme špatný výkon. Dobré jsme měli vstupy do poločasů. V prvním tlaku se nám podařilo proměnit jen jednu šanci a to je málo. Nejsme v dobré situaci.



Sestavy


SK Třebovle
L. Pokorný [-] - P. Bobek [-] , M. Čáslava [-] , J. Vnuk [-] , J. Janoušek [-] , L. Líbal [-] , L. Homolka [-] , D. Richter [-] , D. Richter [-] , M. Růžek [-] , J. Němec [-]

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Hovorka [-] , M. Adámek [-] , J. Vondráček [-] - D. Kemza [-] , M. Kopecký [-] , P. Stráník [-] - L. Vohnický [-] , L. Brtník [-] - V. Švarc [-] , J. Trojan [-]

ŽK: 53. J. Janoušek , 74. L. Homolka , 80. J. Vnuk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MELICHAR Vít - SEMERÁK David (N), RŮŽEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.