Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konárovice tři body vydřely


Branky


0

Důležité tři body získaly Konárovice v domácím zápase proti Pečkám. V prvním poločase využili domácí borci dvakrát standardní situaci a přestože v druhé půli byli horší, již svojí výhru uhájili. Po nedělní prohře Ratboře je jejich záchrana jistá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou standardkách šli domácí do vedení

První poločas přinesl vyrovnaný fotbal, ale z gólů se radovali jen domácí hráči. Konkrétně kapitán Miloš Černík. Po dvou standardních situacích se dokázal nejlépe zorientovat v pokutovém území hostů a dvakrát zavěsil - 2:0. Dalších šancí bylo také dost, ale buď nepřesnost zakončení a nebo kvalitní zásahy gólmanů další změny skóre nepřinesly.

Pečky se hnaly za vyrovnáním

Kdo by si však myslel, že je rozhodnuto, šíleně se pletl. Pečky vstoupily do druhé půle aktivně a přimáčkly domácí na jejich polovinu. Ti se jen těžko vymaňovali z tlaku a když se dostali s míčem za polovinu, většinou o něj brzy přišli. A tak domácí gólman Svoboda musel čelit několika střelám, rohovým kopům a mnoha závarům před svojí brankou. Modrovič pálil nad branku, po průnikovém přihrávce střílel v tísni Růžička a Svoboda výborně zasáhl. Na druhé straně si našel propadlý míč R. Pokorný, ale střílel do brankáře. A uhodilo. Tomáš Jedlička vypálil z hranice pokutového území, míč lehce tečoval Vokoun a Svoboda již na něj nedosáhl - 2:1. Domácím ubývaly síly, ale stále se snažili alespoň nějaký brejk dotáhnout. Pěkné sólo přes celé hřiště předvedl Jandák, na hranici šestnáctky posunul doprava na nabíhajícího Brunclíka, ale ten míč pořádně netrefil. O pár minut později se Brunclík ocitl v přímém souboji s gólmanem Cihláčem, ale hostující brankář byl úspěšnější. Přesto se stále více hrálo před bránou domácích, ale zakončení Pečeckých bylo nepřesné a slabé. A tak pojistku na tři důležité body dal v poslední minutě Martin Havlíček. Po rychlém protiútoku a chybě hostující obrany prostřelil Cihláře - 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Konárovice
Miloš Černík, kapitán týmu: Jsme spokojeni se ziskem tří bodů a budeme čekat, jak dopadne zítra Ratboř. V závěru nám docházely síly, ale ubojovali jsme to. Stále v nás ještě je hořkost z minulého kola, ale doufáme, že by nám tyto tři body mohly stačit.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Porážka nás samozřejmě mrzí, ale více mě vadí hra v prvním poločase. V druhém jsme to o mnoho zlepšili a chtělo to jen dát góly. Na druhou stranu chceme tyto zápasy ještě využít na vzájemné poznání a sehrání. Letní pauza je krátká a my chceme v novém ročníku zase hrát na špici.



Sestavy


TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - L. Kahoun [-] , M. Brunclík [-] , M. Černík [-] , P. Jandák [-] , R. Pokorný [-] , M. Havlíček [-] , P. Kopecký [-] , J. Pokorný [-] (65. L. Sojka [-] ) , M. Vokoun [-] (86. M. Patočka [-] ) , R. Černík [-]

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - V. Lukáš [-] - M. Modrovič [-] , L. Mužík [-] - Š. Růžička [-] - T. Jedlička [-] , J. Malý [-] (65. P. Hanzelín [-] ) , Š. Růžička [-] , T. Plaček [-] , T. Chudoba [-] (46. P. Hovorka [-] ) , M. Ontl [-]

ŽK: 71. L. Kahoun , 88. M. Brunclík - 80. Š. Růžička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mansour Jakub - ŠPINKA Josef (N), RŮŽIČKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.