0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libodřice si zahrávají s ohněm


Branky


0

Další porážku si připsali hráči Libodřic a riskují sestupový boj. Tentokrát byl nad jejich síly celek Jestřabí Lhoty, který udeřil vždy v závěrech obou poločasů. Naštěstí pro domácí nedělní porážka Ratboře znamená přeborovou jistotu pro Libodřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřábka se na konci poločasu dostala do vedení

Před libodřickými hráči stála těžká úloha. Aby se nemuseli ohlížet na ostatní zápasy, potřebovali nutně bodovat a ideálně vyhrát. Čekal je ale těžký sok. První poločas se odehrával v solidním tempu a obě mužstva si vypracovala šance na otevření skóre. Diváci si ale na první branku museli počkat až do třicáté deváté minuty. To se do míče za rohem velkého vápna opřel Petr Kureš a s malou tečí domácího obránce skončil míč přesně za tyčí Kolářovy brány - 0:1. Za chvilku na to mohli domácí srovnat. Heverle si na malém čtverci pohrál s obráncem i gólmanem, ale balón pak trestuhodně poslal nad bránu. Trest přišel hned vzápětí. Záhora poslal dlouhým míčem do brejku Petra Kureše, který podle Koláře zvýšil na 0:2.

 

Libodřice hrály vabank

Poločasový výsledek nebyl pro domácí vůbec příznivý a tak vrhli všechny síly do útoku. Přidali na důrazu, ale rozhodčí Suchánek držel vše v mezích pravidel. Hostujícím hráčům se sice jevilo, že se měla pískat penalta proti domácím, ale píšťalka mlčela. A tak si šance vytvářeli domácí. Jenže i takový kanonýr, jakým Hrstka je, selhal. A dokonce několikrát. V největší šanci se ocitl asi osm metrů před Heresem, ale míč mířil vedle tyče. A tak když už domácí zapomínali bránit, hosté přidali další dva góly. Ondřej Martínek zvýšil na 0:3 a Stanislav Mojžíš uzavřel na 0:4. To pro domácí nebyl dobrý výsledek, ale nedělní porážka Ratboře je mohla uklidnit.

 



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Rvali jsme se, odbojovali jsme to. První poločas byl vyrovnaný. Ke konci jsme poprvé inkasovali a pak místo vyrovnání dostaneme z protiútoku na 0:2. Druhou půli jsme se pokusili ještě přidat, jenže i elitní střelec Hrstka zklamal. Měl snad čtyři šance. Rozhodla produktivita.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Nám o nic nešlo, ale Libodřicím ano. Hráli jsme v prvním poločase dobře, neproměnili jsme šance, ale oni také. Až v závěru se nám dvakrát podařilo překonat Koláře. Libodřice hráli v druhé půli více od podlahy, rozhodčí jim asi něco odpustil. Mohli klidně vyrovnat, ale nám zachytal výborně Heres.



Sestavy


FK Libodřice
J. Kolář [-] - M. Kruliš [-] (46. J. Košík [-] ) , M. Šafránek [-] (70. L. Lanc [-] ) , P. Sova [-] , F. Šafránek [-] , M. Hrstka [-] , M. Hovorka [-] , M. Pánek [-] (46. L. Pohanka [-] ) , R. Medlen [-] , D. Oliva [-] , P. Heverle [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - A. Krupka [-] (78. S. Mojžíš [-] ) , L. Týma [-] , P. Kureš [-] (89. R. Bilik [-] ) , M. Klička [-] , O. Martínek [-] (52. T. Kubíček [-] ) , D. Záhora [-] , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , D. Kubánek [-] , J. Hron [-]

ŽK: 66. M. Hrstka , 83. F. Šafránek - 73. J. Hron , 76. A. Krupka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - NĚMEC Ladislav (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.