Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj nezvládl zápas a o jeho sestupu je rozhodnuto


Branky


0

Hrstka domácích fanoušků viděla marný boj Ratbořských o záchranu. Domácí hráči bojovali, ale neuspěli ani proti oslabenému týmu Kouřimi, když byl vyloučen Tomáš Svoboda. Naopak v té době dvakrát inkasovali a sami neproměnili penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za hosty se prosadili obránci

Hned z kraje zápasu se dobře prodíral do šance Trojan, ale Ružinský míč stihl ukopnout na roh. V další nadějné situaci byl Stráník, který pláchl po pravé straně, ale na jeho centr nikdo nedostal. Hra se přelévala ze strany na stranu. Snížek se uvolnil na levé straně, přihrál po vápně na Pazderce, ale jeho střela se nevešla mezi tyče. Ve dvanácté minutě poslal dlouhý pas Macháček, Keltner stačil před vybíhajícím Jeřábkem míč poslat na druhou stranu, kde ho uklidil do sítě Michal Klégr - 0:1. Pěknou akci předvedli poté opět hosté. Královský posunul míč do lajny na Keltnera, který šajtlí centroval na Snížka. Jemu bohužel míč trochu odskočil a Jeřábek stačil zasáhnout. Ke slovu se dostali zase domácí. Po rohovém kopu hlavičkoval Trojan vedle, po dalším prodloužil míč Adámek a Ladislav Brtník z otočky srovnal - 1:1. Po půlhodině hry šli zase do vedení hosté. Tomáš Svoboda si naběhl na míč na rohu velkého vápna a nechytatelně jej poslal pod víko - 1:2. Domácí mohli v závěru srovnat. Ružinský s gólmanem Havránkem se špatně domluvili, míč sebral Trojan, ale míč letěl cca metr vedle brány.

Ani proti deseti to nešlo

Úvod druhé půle začal pro Slavoj nadějně. Po prostrčení míče mezi stopery se dostal do šance Brtník, ale Havránek dobře zakročil. Vyražený míč vykulil Brtník pro Kopeckého, ale ten byl faulován Macháčkem. K penaltě se postavil zkušený Kemza, ale Havránek ho vychytal. V dalším souboji Kemza x Havránek byl opět po trestném kopu úspěšnější hostující brankář. Akce střídala akci na jedné i druhé straně. Po jednom rychlém protiútoku se domácí dočkali vyrovnání. Adámek poslal míč přesně mezi stopery na Ladislava Brtníka a ten vybíhajícího Havránka přehodil - 2:2. O pět minut později se za zbytečný faul nechal vyloučit Tomáš Svoboda a zdálo se, že by domácí mohli uspět. Jenže své šance nezužitkovali a naopak Petr Pazderec zatloukl dva hřebíky do rakve ratbořského Slavoje - 2:4. Touto porářkou jsou odsouzeni strávit minimálně jednu sezónu ve třetí třídě.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Vladimír Pěkný, trenér: Co chceme víc, penalta, šance.... Když nic neproměníme, nemůžeme myslet na výhru. Myslím, že jsme dnes mohli uspět, ale děláme vzadu chyby. Svět se neboří, ale víme, jak je těžké vrátit se zpět do okresu.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Herně to dnes nebylo nic moc, ale domácí nám statečně sekundovali. Dělali jsme vzadu chyby a soupeř se jednoduše dostával do zakončení. Přesto jsme vedli. Soupeř pak v druhé půli nevyužil ani darovanou penaltu a když jsme po blikanci Svobody šli do deseti, přeskupili jsme řady a nakonec rozhodli.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Hovorka [-] , M. Adámek [-] , J. Vondráček [-] - D. Kemza [-] , M. Kopecký [-] , P. Stráník [-] - L. Vohnický [-] , L. Brtník [-] - J. Trojan [-] (81. L. Sova [-] ) , M. Míšek [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] , T. Ružinský [-] , O. Macháček [-] , P. Královský [-] (82. M. Navrátil [-] ) , J. Keltner [-] , M. Havránek [-] , M. Klégr [-] (46. V. Bug [-] ) , T. Svoboda [-] , Š. Jasenovský [-] (52. T. Dufek [-] )

ČK: 70. T. Svoboda .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.