3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábka obsadila konečné páté místo


Branky


0

Zajímavý zápas viděli diváci v Jestřabí Lhotě. Plaňany i domácí tým produkují útočný fotbal a ani jednomu celku v tomto zápase o nic důležitého již nešlo. Domácí celek šel v brzy do vedení, ale hosté zase vyrovnali. Před přestávkou strhli domácí vedení na svou stranu a toto vedení v druhé půli ještě potvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí získali vedení

Utkání se od začátku odvíjelo v pohodovém tempu s šancemi na obou stranách. Oby týmy si byly vědomy, že výsledek již nic v tabulce neřeší a šlo pouze o prestiž. Otevřít skóre mohl krátce po začátku plaňanský Vinš, ale z obrovské šance, kdy byl sám před bránou, trefil jen kostel v Ovčárech. Jestřábka se ujala vedení po utěšené a tečované střele Petra Kureše ve čtrnácté minutě - 1:0. Hosté o sedm minut později vyrovnali, když si na nčechraný centr naskočil Tomáš Proskočil a hlavou poslal míč do sítě - 1:1. Obecně se dá říct, že Kureš v dresu Jestřabí Lhoty a Proskočil za hosty byli nejnebezpečnější a nejaktivnější hráči na hřišti. Kureš hýřil aktivitou a Proskočil, přestože se na něj domácí borci chystali, motal nohy domácím obráncům. Šance se objevovaly na obou stranách, ale střelci byli na štíru s jejich proměňováním. Do poločasu se ujala pouze jedna, kdy po straně unikl Hron a přízemní centr dopravil z malého vápna za záda Hradeckého Aleš Krupka - 2:1. Tento stav vydržel až do poločasového hvizdu.

Nedáš - dostaneš se potvrdilo

I v druhém poločase diváci sledovali pohodový a nekonfliktní zápas. Hráči se dokázali dostat do šancí, ale když hosté zahodili tu největší, když netrefili míč do prázdné brány, zahřmělo na druhé straně. Centrovaný balón dostával pod svojí kontrolu plaňanský obránce, ale bohužel mu míč podjel pod nohou a Petr Kureš se dostal zadarmo do šance, kterou nekompromisně zužitkoval - 3:1. Do konce utkání se skóre již neměnilo a tři body si připsali domácí. Jestřábka tak po solidním jaru obsadila pátou pozici, Plaňany jako nováček okresu skončily osmé.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Byl to takový pohodový zápas. Měli jsme tam hráče, kteří podali kvalitní výkony. Určitě bych chtěl vyzdvihnout Petra Kureše, protože nejen že dal dva góly, ale běhal, nabízel se a byl hodně aktivní. Pak také byli hráči, kterým se to dnes nepovedlo. Šance byly na obou stranách, my jsme byli úspěšnější v jejich proměňování.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Bezstarostný, slušně vedený zápas, kdy ani jednomu ze soupeřů již o nic nešlo. Navíc za úmorného vedra, kdy se většina hráčů těšila na rozlučkové akce s sezónou... Celkově zasloužené vítězství domácích, kteří dokázali, na rozdíl od nás, své šance proměnit.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - A. Krupka [-] (69. F. Čáslavský [-] ) , L. Týma [-] , P. Kureš [-] , P. Kesner [-] , S. Mojžíš [-] (82. L. Soukup [-] ) , D. Záhora [-] , M. Mikeš [-] , D. Kubánek [-] , J. Hron [-] , M. Skalický [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - J. Kozdera [-] , T. Kučera [-] (58. M. Grulich [-] ) , M. Češner [-] (46. M. Freund [-] ) , M. Bug [-] , P. Brecík [-] , T. Proskočil [-] , T. Freund [-] , P. Břichnáč [-] , A. Kučera [-] (82. M. Jambor [-] ) , M. Vinš [-]

ŽK: 60. T. Proskočil .
Hráči zápasu: P. Kureš - M. Češner , T. Proskočil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holý Milan - MACHURKA František (N), NÁGL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.