M. Kraus 73. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodla penalta


Branky


73. M. Kraus (p.)
0

Napínavé utkání viděli fanoušci v Zásmukách, kde hostovaly Krakovany. Zápas byl zajímavý, bohužel pro diváky bez branek. Utkání tak rozhodl jediný gól z penalty po nešikovném hraní rukou hostujícího obránce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Krakovany, jeden z nejlepších týmů jara, se přijel poprat o poslední body do Zásmuk. Přestože šlo o poslední zápas sezóny a ani jednomu z týmů o "nic" nešlo, byl k vidění zajímavý zápas nadprůměrné úrovně. Obě mužstva se snažila hrát, ale obrany pracovaly kvalitně. Přesto si oba týmy dokázaly vypracovat několik gólových šancí, které ale zůstaly nevyužity.

 

Kraus proměnil penaltu

I ve druhém poločase se odehrával podobný scénář. Rozhodla až sedmdesátá třetí minuta, kdy ve snaze odvrátit centrovaný balón hlavou míč sklouzl krakovanskému obránci po ruce a rozhodčí Netáhlík pískal pokutový kop. Míč si na bílý puntík postavil Miloslav Kraus a s přehledem ji proměnil - 1:0. Do konce již žádná změna výsledku nepřišla a Zásmuky touto výhrou uhájily třetí pozici v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Hrálo se vyrovnané utkání celkem slušné úrovně, které se divákům muselo líbit. Šance byly k vidění na obou stranách. Gól padl ale jen jeden a to z pokutového kopu, když si hostující hráč nastřelil nešťstně svoji ruku. Výhrou jsme si zajistili konečné třetí místo v soutěži, se kterým jsme maximálně spokojeni. Chtěl bych poděkovat všem hráčům za jarní část soutěže. Nesmíme ale usnout na vavřínech, teď si chvilku dáme pauzu a za měsíc se začneme připravovat na další sezónu.

TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Utkání mělo velmidobré parametry, z obou stran to mělo úroveň. Z mého pohledu to byl vyrovnaný zápas, který rozhodla nešťastná penalta.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - Z. Vokáček [-] , J. Lindner [-] , L. Fetter [-] (51. L. Hamsa [-] ) , M. Kraus [-] - M. Mašín [-] , L. Sobotka [-] (55. A. Čapek [-] ) , P. Benda [-] - A. Durňák [-] , V. Zikmund [-] (81. J. Svoboda [-] ) - F. Krejčí [-] (78. F. Jonáš [-] )

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - M. Skokan [-] , L. Jelínek [-] , M. Věříš [-] , S. Šindelář [-] - R. Tlučhoř [-] , J. Malina [-] , J. Pospíšil [-] (81. V. Novotný [-] ) , L. Tlučhoř [-] - J. Olexa [-] (84. P. Kozel [-] ) , T. Sixta [-]

ŽK: 35. F. Krejčí .
Hráči zápasu: M. Kraus .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.