Radostín B porazil v osmi hrající Sněžné


Branky


0

Nakonec tříbrankovým rozdílem skončilo utkání mezi Radostínem B a Sněžným, do kterého přijelo Sněžné jen s osmi hráči v poli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili čtyři branky v první půli

Domácí hráči rezervy Radostína, kteří byli před tímto zápasem na dvanáctém místě, se v pátečním předehrávaném 14. kole III. třídy střetli s šestým Sněžným. Sněžné podává na jaře nepřesvědčivé výkony a pomalu se propadá tabulkou dolů. Důkazem toho bylo, že se hosté dostavili jen s osmičkou hráčů. Domácí začali hned od první minuty útočit a svého soupeře sevřeli na jeho polovině hřiště. První změna skóre nastala v 8. minutě. To dostal po krásné kolmici na roh vápna míč Jiří Novotný a prostřelil hostujícího gólmana - 1:0. Ve 26. minutě se skóre zápasu měnilo podruhé. To dostal nahrávku do středu hřiště Petr Gregar a po průniku do vápna asi z deseti metrů propálil gólmana Forchtsama - 2:0. Do třetice se akce opakovala jak přes kopírák. V 32. minutě prošel prostředkem David Hrbek a střelou k tyči nedal brankáři hostí žádnou šanci - 3:0. Ve 40. minutě si na centr od rohového praporku naběhl Petr Gregar a z voleje zvýšil již na - 4:0.

Nadšeně hrající Sněžné vyhrálo druhý poločas

Do druhého poločasu nastoupili lépe hosté a doslova šokovali domácí fanoušky. Nejprve v 54. minutě utěšenou střelou ze čtyřiceti metrů snížil Ladislav Střešňák - 4:1. V 57. minutě pak dokázal důraz před Homolovou brankou Jiří Dufek a Sněžné snížilo skóre na rozdíl dvou branek - 4:2. Domácí přeci jen nedovolili blamáž a o dvě minuty poté střelou z voleje zvýšil opět na tříbrankový rozdíl Rostislav Večeřa - 5:2. Ve zbytku utkání se již nic převratného nestalo, a tak domácí vybojovali důležité tři body v boji o záchranu. V nedělním zápase proti rezervě Měřína musí ale domácí hodně zabrat, aby potvrdili dnešní vítězství. Sněžné hraje v sobotu v Radešínské Svratce a uvidíme, v jakém počtu sem vůbec dorazí.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Proti osmi hráčům se hraje vždy velmi špatně. My jsme hosty podcenili a utkání jsme z naší strany nezvládli. Herně jsme nevypadali dobře, čehož soupeř využil a vstřelil nám zaslouženě dvě hezké branky.

TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák:



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Stehlík Michal - LITOCHLEB Tomáš (N), KOZEL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.