D. Toman 11.
1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji Béček úspěšnější Měřín


Branky


0

Souboj o záchranu v soutěži vyzněl lépe pro rezervu Měřína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měřín vedl o jednu branku

Do zápasu utkání lépe vstoupili domácí, byli aktivnější a bylo na nich vidět, že chtějí vstřelit branku. V 11. minutě po nepovedené malé domů potrestal domácí David Toman, který nekompromisně prostřelil gólmana. Domácí gól nakopnul a vytvářeli si další tutové šance, které ovšem všechny zahodily. Místo aby vedli 3:0, přišel trest. V 34. minutě domácí po rohovém kopu špatně odkopli balón, který se odrazil na volného hráče a ten propálil domácího gólmana, stav utkání 1:1. Hnedka v 39. minutě po brejku dokázali hosté dostat míč do vápna a po spoustě odražených balónů se nejlépe zorientoval hostující hráč a nedal gólmanovi šanci - 1:2. Domácí se snažili ještě do půlky vyrovnat, ale štěstí jim nepřálo. 

Domácí nedokázali vyrovnat a inkasovali po třetí

Domácí zápas rozhodně nevzdávali a zpočátku druhého poločasu si ještě dokázali vytvořit další dvě dobré šance, ale bohužel v koncovce opět selhali. Čím déle se hrálo, tím bylo vidět na domácích, že docházejí síly a toho hosté využili. V 73. minutě přešel hostující útočník přes obránce a v koncovce se nemýlil, stav utkání - 1:3. Tento gól domácí už zlomil, síly došly a hosté si v pohodě dohráli zápas. V příštím kole jede Béčko Radostína na další klíčový zápas do již jasně sestupujícího Štěpánova B. Béčko Měřína čeká rezerva Křižanova.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Výhra hostů je zasloužená, nám docházeli postupem času síly.

TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Očekávali jsme vyrovnaný zápas, kde bude rozhodovat každá branka. Kdyby jsme do poločasu prohrávali 5:0, nemohli bychom se ničemu divit. Hosté své šance zahazovali jednu za druhou. A právě jsme to byli my, kdo dokázal z minima vytěžit maximum a otočili jsme výsledek na svoji stranu. Konec zápasu jsme si již pohlídali a dotáhli zápas do vítězného konce.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - A. Kališ [-] , J. Inwald [-] (46. L. Invald [-] ) , P. Dvořák [-] , T. Litochleb [-] - M. Gregar [-] (76. M. Homola [-] ) , J. Novotný [-] , R. Večeřa [-] (76. M. Šimek [-] ) , L. Dvořák [-] (46. M. Láznička [-] ) - D. Toman [-] , P. Gregar [-] -

TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - P. Král [-] - T. Hrad [-] - T. Bačák [-] (59. V. Crkal [-] ) , V. Procházka [-] , O. Palík [-] , M. Sýkora [-] , P. Pospíchal [-] (87. Š. Král [-] ) , M. Hladík [-] , D. Hrůza [-] , D. Horák [-]

ŽK: 62. P. Gregar , 90. M. Láznička - 50. M. Hladík , 56. M. Sýkora , 58. D. Hrůza .
Hráči zápasu: T. Litochleb .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - KOZEL Lukáš (N), POUL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.