Strážek si udělal z Béčka Štěpánova trhací kalendář


0

Béčko Štěpánova prohrálo ve Strážku a je prvním jistým sestupujícím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nasázeli první poločas pět branek

Strážek předvedl snový vstup do utkání. Neuběhlo ani sto dvacet vteřin a domácí fanoušci mohli začít poprvé v zápase slavit. Tomáš Christian se dostal po krásné přihrávce Valíka za obranu a krásnou střelou otevřel skóre 1:0 . Už v 9. minutě padl další gól, obránce Štěpánova moc dlouho váhal s rozehrávkou, až mu Šebek míč vypíchl , šel sám na brankáře Jílka , kterému nedal šanci a zvýšil tak stav utkání na 2:0. Strážek jasně kontroloval hru a vládl na hřišti. Další gól v 17. minutě přidal po pěkné kombinační akci kapitán Miloš Svoboda, kterému z levé strany nahrával svoji levačkou záložník Cimbálník 3:0 . Do závěru poločasu Strážek potrestal Štěpánov ještě dvěma brankami. Nejprve se trefil v 27. minutě Šebek - 4:0 a na - 5:0 se v 35. minutě znovu prosadil Tomáš Christian a zakončil tak tím poločasovou kanonádu .

 

 

Libor Šebek se prostřílel ke čtyřem brankám

Kanonáda navíc pokračovala i ve druhé půli. Velmi to domácím ulehčil obránce Štěpánova Jindra Kintr, který po faulu na Tomáše Christiana dostal červenou kartu a musel tak předčasně do sprch. Šestý zásah zaznamenal Martin Christian, který si hezky zaběhl za obranu a zvýšil na 6:0. Zápas se dohrával v poklidném tempu a domácí přidávali branku za brankou.  Na konečných - 11:0 upravoval v 81. minutě Šebek, který tím tak završil svůj čtyřgólový přínos v zápase. Strážek tak jasně a hlavně vysoko porazil teď už sestupující Štěpánov B. 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Myslím, že výsledek mluví za vše. Jedná se o zaslouženou výhru.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Ivo Jílek: Domácí zaslouženě vyhráli, byli lepší po celý zápas. Uštědřili nám vysokou dvojcifernou porážku.



Počet diváků: 59. Rozhodčí: SALAŠ Patrik - UCHYTIL Zdeněk (N), MÜLLER Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.