2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov rozhodl v prvním poločase


Branky


0

Jimramov se v domácím prostředí prosadil a zvítězil nad rezervou Bohdalova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov dvakrát skóroval

V utkání dvou rozdílných poločasů zaslouženě vyhráli domácí, kteří více chtěli, když hosté si v 1. poločase přišli jen tak zakopat. Domácí na soupeře od začátku vlétli a vytvořili si značnou převahu, když dominovali ve středu hřiště a zvláště na pravé straně se prosazovali Štěrba s Černým, ale již tradičně chybělo lepší zakončení a navíc v cestě stál velmi dobře chytající brankář Velín. Do vedení šli domácí ve 24. minutě po dlouhém autu Černého se hlavou prosadil Pavel Sedlák, který přeloboval brankáře Velína. Hosté hrozili jedině po dobře zahrávaných standartkách, ale domácí obranu nepřelstili. Další šanci měli domácí ve 27. minutě, ale Štěrba, který mohl zakončit sám, přihrál ještě Pavlu Sedlákovi, ale do ofsajdu. Skore se měnilo ve 32. minutě, kdy Černý zakončil svou akci tvrdou střelou k levé tyči. Až do konce poločasu domácí přes značnou převahu branku již nevstřelili.

Bohdalov jenom stačil snížit

2. poločas začal pro domácí šokem, když ve 48. minutě brankář Hlaváč špatně zpracoval míč a ten Šerejch pohodlně umístil mezi tyče. Hosté vycítili šanci a začínali domácí přehrávat a tak obrana výborně dirigovaná stoperem Borovským měla plno práce a brankář Hlaváč několikrát odčinil svou chybu. Domácí ztratili střed hřiště ,a tak zkoušeli rychlé protiútoky, ale ty likvidoval výborný Velín v brance, a tak se skóre již nezměnilo a domácí vybojovali velmi cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: V první půli jsme dominovali a z velké převahy jsme mohli vytěžit více než dvougólové vedení. Ve druhém poločase jsme již poněkolikáté na podzim přenechali iniciativu soupeři a vyrovnání viselo ve vzduchu. My měli pár nebezpečných brejků, a i když jsme pojistku nepřidali, jednobrankové vedení jsme udrželi až do konce. Kolega Pajkr nám před podzimem stanovil uhrát 18 bodů, takže máme splněno. (smích)

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Zápas jsme si prohráli sami díky katastrofálnímu výkonu v prvním poločase. Druhý poločas byl úplně o něčem jiném, ale neproměnili jsme šance a hosté výhru ubránili. Gratuluji soupeři ke 3 bodům.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - Z. Novotný [-] , P. Borovský [-] , J. Sedlák [-] (74. P. Sedlák [-] ) , L. Zavadil [-] - V. Dostál [-] , J. Štěrba [-] , M. Dvořák [-] , L. Bednář [-] - O. Černý [-] (88. J. Prüger [-] ) , P. Sedlák [-]

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , J. Neuman [-] , L. Zmeškal [-] , R. Pejchal [-] - J. Vytlačil [-] , L. Novotný [-] - F. Boháček [-] (46. P. Fabík [-] ) , L. Šerejch [-] (80. J. Šustr [-] ) - J. Švoma [-] (46. B. Křesťan [-] ) , V. Pokorný [-]

Hráči zápasu: Z. Novotný , J. Sedlák , J. Štěrba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - PAJKR Jaroslav (N), NEDĚLA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.