0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov veze z venku hubené vítězství


Branky


0

Béčko Křižanova ani v posledním zápase podzimu nepřesvědčilo a prohrálo doma s Křižanovem 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černý poslal Jimramov do vedení

Zápas začal za typicky podzimního počasí velkou šancí domácích. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal P.Hladík, bohužel jeho „koníčka“ zastavili na brankové čáře hostující hráči. Domácí začali o něco lépe než hosté, ale další vyloženou šanci si již nevytvořili. Za zmínku stojí v první půli ještě střela M.Krále a akce veterána J.Uhlíře, který ač levý bek po dvou narážečkách střílel ze slibné pozice uvnitř velkého vápna. Jeho střela byla dobře umístěné, postrádala ale razanci a tak si s ní hostující brankář poradil. Hosté měli v první půli tři vyložené šance. V první šanci přestřelil nepokrytý hostující hráč branku z malého vápna. Druhá šance skončila gólem. Vše začala autovým vhazováním domácích a skončilo samostatným postupem hostujícího kanonýra O.Černého na branku střeženou J.Adamem. Hostující útočník svoji roli zvládl a otevřel (nakonec i uzavřel) skóre zápasu. Další šanci O.Černému nabídl svoji špatnou rozehrávkou sám domácí brankář, ale tentokrát hostující útočník „dokázal“ přestřelit prázdnou branku.  

Jimramov uhájil vítězství

Ve druhé půli se dopředu posunul domácí dlouhán T.Horníček a hru přišel oživit i dorostenec M.Těšík. Domácí se sice snažili s utkáním něco udělat, ale chyběla jim kvalita a později i fyzické a snad i psychická síla. A když už se po dalším rohovém kopu protlačil k hlavičce T.Horníček, zastavila s vypětím všech sil jeho hlavičku tyč branky střežené A.Hlaváčem.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Dnes jsme prohrát nemuseli, ale bez vstřelené branky to jinak dopadnout nemohlo. Ani já jsem svému týmu příliš nepomohl, když jsem ve druhé minutě nevyužil svoji šanci. Když pominu náš výkon a výsledek, chtěl bych ocenit férový způsob zápasu bez zbytečných emocí od obou týmů i dobrý výkon hlavního rozhodčího.

TJ Sokol Jimramov
Jaroslav Pajkr: K tomuto utkání nastoupila obě mužstva v kombinovaných sestavách a podle toho vypadala hra. Naše mladé mužstvo i přes řadu nepřesností podalo bojovný výkon a asi o tu branku si za výkon v 1. poločase zasloužilo vyhrát. Domácí do 2.poločasu přeskupili sestavu a po nakopávaných míčích si vytvořili tlak, ale v koncovce byli bezzubí a jednou nás zachránila pravá tyč. Chci všem hráčům poděkovat za obětavý bojovný výkon a po x letech se nám podařilo v Křižanově vyhrát. Ozdobou utkání byl bezchybný výkon rozhodčího Macháta.



Sestavy


SK FC Křižanov B
J. Adam [-] - J. Mužátko [-] , T. Horníček [-] , J. Uhlíř [-] , J. Uhlíř [-] - M. Sklenář [-] , P. Hladík [-] , M. Burian [-] , D. Fendrych [-] - M. Král [-] - J. Hladík [-] (46. M. Těšík [-] )

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - J. Prüger [-] , J. Sedlák [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] - P. Krejčí [-] , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] , J. Holeš [-] - J. Prüger [-] , O. Černý [-] (90. P. Sedlák [-] )

ŽK: 70. M. Burian - 36. O. Černý , 59. J. Prüger .
Hráči zápasu: J. Adam - O. Černý , M. Dvořák , J. Sedlák .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - PAVLÍK Jan (N), NEDĚLA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.