1:1
(1:0)
77. P. Simr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

20.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nic se neděje, jedeme dál, řekl domácí trenér


Branky


7. L. Horka - 77. P. Simr
0

Důležitý souboj pro oba týmy. Velké Meziříčí se chtělo bodovým ziskem udržem v kontaktu s čelem tabulky. HFK naopak potřebuje body v boji o záchranu. Domácím vyšel lépe první poločas, hostům zase ten druhý. A tak se týmy rozešli smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V šesté minutě se hned z prvního rohu prosadili domácí. Přetažený centr vrátil zpět jeden z olomoucký a Horka překonal hlavou Čermáka. Ve 13.minutě se po pohledné kombinaci hosté dostali k nebezpečnému centru. Brankář Mucha byl ale pozorný a míč si stáhl do rukavic. Dolejš střílel z oblasti penalty. Jeho střela ale mířila jen do míst, kde byl připraven Mucha.  

Ve druhém poločase po pěti mnutách zabránil šanci domácích dobrý výběh Čermáka. Buček nacentroval před bránu, ale jeho spoluhráči na míč nedosáhli. V 76. minutě Čermák zaváhal při rozehrávce a jeden z domácích hráčů jen těsně minul prázdnou bránu. Nedáš dostaneš! O minutu po šanci HFK přišlo vyrovnání. Po centru se prosadil  Pavel Simr



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Vlastimil Palička - trenér 1. HFK Olomouc: Získali jsme bod, ale chtěli jsme vyhrát. Mrzí nás to, protože jsme byli ve vedení a měli jsme šance na zvýšení, ale nedali jsme a byli jsme nervózní. Nic se neděje a jedeme dál

FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal - trenér FC Velké Meziříčí: Bod z venku se určitě počítá. Rozhodla naše koncovka, kdy jsme nedávali góly. Soupeř dal rychlý gól z ničeho. Musím pochválit rozhodčí za dobře odpískané utkání.



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , F. Přikryl [-] (84. M. Krejčí [-] ) , O. Kováč [-] , L. Horka [-] , F. Vedral [-] - F. Rýdel [-] , M. Weinlich [-] , O. Buček [-] - F. Žák [-] (78. P. Nekuda [-] ) , O. Pyclík [-] (64. J. Marek [-] )

FC Velké Meziříčí
P. Čermák [-] - L. Berka [-] , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] (86. J. Čermák [-] ) , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] (62. R. Šuta [-] ) , M. Kriegsmann [-] , J. Šimáček [-]

ŽK: 26. O. Pyclík - 39. P. Mezlík , 86. P. Dolejš .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: Vejtasa Simon - MAYER Jan, KULIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.