Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

12.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice i v deseti doma nezaváhaly


Branky


0

V dalším venkovním utkání vyšel Jeseník opět bodově naprázdno. Oslabené mužstvo nepředvedlo dobrý fotbal. Bez zraněných Plháka a Macury a bez Keltnera, který upřednostnil rodinné záležitosti, cestoval Jeseník do Hranic s jediným náhradníkem do pole. A když se pak deset minut před koncem zranil ještě Navrátil, musel do útoku naskočit náhradní brankář Vrána. Tristní situace v kádru divizního nováčka chtě nechtě povede k „hrábnutí“ do dorosteneckého kádru, který bude muset klubu pomoci v posledních třech podzimních zápasech. Zato Hranice zvládly zápas na výbornou i když ho skoro celý odehrály v deseti lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas sotva začal a už se červenalo

Samotný duel v Hranicích přinesl hektickou úvodní desetiminutovku. Nejprve byl vyloučen domácí Malaník, když asi metr před vápnem zastavil nedovoleně pronikajícího Kyselu, který už mířil do samostatné gólové šance.

Od 4. minuty hrál Jseník přesilovku, ale na jeho hře se tato výhoda nijak neprojevila. V 6. minutě se přetažený centr vrátil na hranici pokutového území k Lasovskému a ten po náběhu z druhé vlny zakončil přesně. 1:0.

 

 A v 10. minutě už to bylo 2:0, když opět Lasovský, tentokrát z větší dálky a s pomocí teče jednoho z jesenických hráčů, překvapil gólmana Pastuchu.

Hranice drama nepřipustily

Hosté museli dohánět dvoubrankové manko a příliš mu to nešlo. Na špatném terénu se nehrál příliš atraktivní fotbal.

Jeseník měl v druhém poločase územní převahu, ale bez střeleckého vyjádření. V 83. minutě Bříza přeskočil brankáře a vysoký centr poslal hlavou do sítě. 2:1.

Kontaktní gól ovšem přišel příliš pozdě. V úplném závěru hráli hosté vabank a jeden z hranických protiútoků v poslední minutě zastavil nedovoleným zákrokem Hanzlík.

Nařízenou penaltu sice Pastucha u tyče vystihl, jenže neúspěšný střelec Nehyba se k míči dostal jako první a napodruhé už překonal jesenického gólmana. 3:1.

Zdroj: se souhlasem FK Jeseník

 



Ohlasy k zápasu



FK Jeseník
Petr Ševčík, trenér: Z našeho vystoupení jsem zklamaný. Připadá mi že na každý venkovní zápas jedeme předem s tím, že určitě prohrajeme. Fotbal jsme ukázali pouze v Rýmařově. Hranice hrály od čtvrté minuty o deseti, daly rychle góly a herně vůbec nic nepředvedly. My ale bohužel taky ne. Hráči mají v zápasech venku nějaký psychický problém, je to v hlavách. Jiné vysvětlení naší špatné hry mě nenapadá.



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - R. Kalous [-] , M. Lasovský [-] , J. Nehyba [-] , T. Čáp [-] , J. Ferenc [-] , D. Šigut [-] (87. R. Sobek [-] ) , D. Malaník [-] , M. Vyka [-] (90. P. Kovařčík [-] ) , R. Kundrát [-] , P. Šišlák [-]

FK Jeseník
J. Pastucha [-] - J. Minka [-] , M. Hanzlík [-] , P. Navrátil [-] (81. M. Vrána [-] ) , L. Woitek [-] , A. Bříza [-] , J. Vavrač [-] (65. V. Novák [-] ) , B. Mlynář [-] , P. Kysela [-] , M. Furik [-] , J. Karakasidis [-]

ŽK: 90. M. Vyka - 41. J. Vavrač , 45. M. Furik , 72. B. Mlynář , 90. V. Novák . ČK: 4. D. Malaník .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Dorušák Petr - VOJÁČEK Milan, EHRENBERGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.