Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo remízou


Branky


0

Břidličná i přes brankový náskok remizovala s Krnovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břidličná se na úvod sezóny daří a hned od začátku byla lepším týmem. V 6. minutě zahodil první gólovku Jiřičný, který hlavičkoval jen do brankáře Jašky. Za další čtyři minuty šla Břidličná do vedení, když Kučera nadvakrát překonal Jašku - 1:0.

Ve 12. minutě bylo domácím ještě veseleji. Odražený balon se dostal na šestnácku, kde jej Kučera napálil z voleje přímo do vinklu - 2:0. Právě Kučera mohl po čtvrthodině hry zkompletovat hattrick, ale Jaška byl proti.

Krnov poprvé zahrozil po dvaceti minutách. Centr Mitura brankář Zifčák vyrazil jen k Šimečkovi, jeho hlavičku vyrážel z prázdné branky Mensah. Ve 40. minutě se Krnov dočkal snížení. Centr z rohu nadzdvihla obrana až na zadní tyč a Čanecký hlavou korigoval - 2:1.

 

Tři minuty po přestávce Kučera dovršil hattrick, když prošel mezi obráncvi a nedal Jaškovi šanci - 3:1 a zdálo se být rozhodnuto, když navíc Kučera podnikal jeden brejk za druhým. Krnov se ale neházel flintu do žita. V 51. minutě po autu a centru na hranici šestnáctky se do míče opřel Šimčík a po zemi k tyčce prostřelil Zifčáka - 3:2.

Hned za minutu mohl Krnov vyrovnat, ale chybný odkop golmana Zifčáka skoncil na krnovském hráči Hrubém, a ode jeho těla se míč se odrazil těsně vedle. V 58. minutě Krnov přece jen vyrovnal. Standardku rozehrál Mitura na Šustra, který okamžitě našel Ondru, který na zadní tyči našel Šimčíka a na světelné tabuli svítilo skóre 3:3.

Hosty vyrovnání povzbudilo a jako lavina se valil jeden útok za druhým na branku Břidličné. S centry si  však Zifčák poradil a pokryl i nadějný pokus Hrubého. Ve stoprocentní šanci se na opačné straně ocitl Schreier, ale bránu netrefil.

V závěru ještě motal krnovskou obranu Kučera, tři protihráče obešel, ale ten čtvrtý jej v gólovce čistě zastavil. 



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - H. Mensah [-] , M. Borboryo [-] , D. Jiřičný [-] - R. György [-] , M. Schreier [-] , D. Hoffmann [-] , P. Kučera [-] - J. Mitov [-] (74. M. Minich [-] ) , P. György [-] , K. Kocúr [-] -

FK Kofola Krnov
R. Jaška [-] - M. Čanecký [-] , J. Šimčík [-] , L. Mitura [-] , J. Starý [-] (32. J. Houdek [-] ) , V. Šustr [-] , M. Daříček [-] , N. Tümmler [-] (32. J. Hrubý [-] ) , M. Šimeček [-] (69. M. Blaschke [-] ) , D. Mrukvia [-] , A. Ondra [-] (86. J. Zetek [-] )

ŽK: 67. H. Mensah - 49. M. Čanecký .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - PICMAUS Jiří, ČECHÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.