1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovec si odváží domů tři body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oproti minulému týdnu panovalo v sobotním odpoledne, krásné slunečné počasí. V tento den nás přivítal na svém hřišti tým z Chlebovic. Sestava se musela protočit, jelikož chybělo pár hráčů základní sestavy. Některé skolila nemoc, nebo také zranění. Další tři naši hráči se byli podívat, jak se hraje fotbal ve Španělsku. I s těmito absencemi jsme se vypořádali vcelku slušně a sestavu jsme poskládali. Zápas jsme nezačali moc šťastně. J. Krenželok si počínal v šestnáctce tak nešetrně, že fauloval a byla z toho penalta.  Domácí si s nabídnutou šanci poradili. Od 3. minuty vedli 1:0. Začátek zápasu jsme se nemohli dostat do tempa, domácí byli zpočátku aktivnějším týmem. Ale postupem času jsme začali domácí přehrávat naší kombinační hrou. Začali jsme si vytvářet šance. Aktivitou hýřili krajní záložníci. Vyrovnávající branku se nám podařilo dát v 15. Minutě. J. Krenželok vybídl ke skórování J. Kopera, ale brankář ho vychytal. Brankou skončila až dorážka H. Marekwicy 1:1. Strhnou vedení na naší stranu, mohl J. Koper, ale opět selhal. P. Mucha hrál aktivně a vybojoval pár ztracených míčů, ale ani to nepomohlo ke gólu. Naopak se mohli radovat domácí, jenže samostatný únik dokázal V. Byrtus chytit. A tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

 

Druhá půle byla z naší strany mnohem lepší, ale bohužel jen do zakončení. Naštěstí jsme dokázali vstřelit aspoň jednu branku. Přesně v 55. Minutě po spolupráci H. Marekwicy a J. Kopera, druhý jmenovaný nahrál před prázdnou branku F. Zogatovi, který se nemýlil. Pak začal festival zahozených šancí v našem podání. Dvakrát se řítili sami na bránu J. Koper, J. Krenželok a jednou F. Zogata, ale své pokusy neproměnili. Buď je zradilo zpracování, nebo zbrklé zakončování a také se domácím obráncům podařilo některé střely mířící do brány zblokovat. Měli jsme snad 5 vyložených šancí, ale nic z toho gólem neskončilo. A jak už to tak bývá, když nevyužijete tolik spoustu šancí, přichází zákonitě trest. Ale to se naštěstí nestalo. Dvakrát nás skvělými zákroky podržel V. Byrtus. Jednou nás zachránila branková konstrukce. Domácí v závěru vrhli všechny síly do útoku, ale naštěstí vyrovnat nedokázali. Na konci zápasu hráli už na tři útočníky a dlouhými nakopávanými míči se snažil s výsledkem ještě něco udělat.  

 

text zdroj: http://www.fotbalbukovec.estranky.cz/



Ohlasy k zápasu



TJ Beskyd Bukovec
pro klubový web: V oslabené sestavě jsme dokázali zvítězit. Zápas se odehrál na těžkém terénu, což v některých případech ovlivnilo i zakončování. I tak jsme, ale vyválčili tři body a čtvrté vítězství v řadě. V tabulce jsme se vyšvihli už na 5. místo. Teď nás čeká na domácím trávník tým z Oldřichovic, který se nachází na druhém místě tabulky.



Sestavy


FK Chlebovice 1963
M. Kukučka [-] - M. Janečka [-] , M. Stachura [-] , A. Miňo [-] (57. P. Král [-] ) , V. Syřínek [-] , J. Šnapka [-] - A. Syřinek [-] (73. M. Halat [-] ) - P. Klaner [-] , P. Kozel [-] - P. Bystroň [-] , P. Slavík [-]

TJ Beskyd Bukovec
V. Byrtus [-] - J. Koper [-] , J. Marekwica [-] , P. Mucha [-] , T. Chrascina [-] (88. V. Lysek [-] ) , J. Krenželok [-] , F. Zogata [-] (87. A. Křenželok [-] ) , J. Motyka [-] , J. Zogata [-] (82. A. Patola [-] ) , J. Volný [-] , R. Cieslar [-]

ŽK: 41. P. Kozel - 38. J. Koper .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: OSTŘANSKÝ Petr - NĚMEC Petr, ŠIGUT Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.