0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jankov podruhé venku stoprocentní


Branky


0

Jihočeští divizní nováčci pokračují i nadále v povedených výkonech a po třech zápasech mají na kontě už sedm bodů. Tentokrát se utkali s dalšími nováčkovskými kolegy ze Sušice a o výhru se báli do posledních vteřin.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlicova paráda

Tým trenéra Ivo Čecha si došel pro druhé tříbodové vítězství kompaktní, poctivou a zodpovědnou hrou. Soupeře do mnoha šancí nepustil. Sám si ve druhé půli vytvořil asi čtyři příležitosti, jenže je nedokázal proměnit, a tak nechal přes tři desítky neúnavně fandících příznivců na vážkách až do samotného konce.

 

Za tropického počasí se začalo opatrně, oba týmy zvolily vzájemné oťukávání. Jako první se ostychu zbavili hosté, kteří v 10. minutě Zajícem nastřelili břevno překvapeného brankáře Karla Gilla. O tři minuty později byl Gill opět v permanenci, ale nutno podotknout, že tentokrát neměl nárok zasáhnout. Jankovští založili Maršánem pohlednou akci ještě na své polovině hřiště, Boček si cestou k soupeřově brance vyměnil míč s Ilievem, poté ho napříč vápnem poslal k Bürgerovi, jenž se neukvapil, přiťukl ho pod sebe a Patrik Sedlic z první nádhernou střelou k tyči zajistil Jankovu vedení - 0:1.

 

Následně se Jankovští trochu stáhli a čekali, jak zareaguje soupeř. A ten reagoval dobře. Zvýšil obrátky a ve 23. minutě si vytvořil gólovku. Po centru z levé strany pálil pod břevno Vrhel, avšak kde se vzal, tu se vzal Aleš Pavelec, hvězda druhého divizního kola. Jankovský gólman si vzpomněl na skvělé zákroky z minulého týdne a dalším světovým zákrokem udržel svému týmu vedení. Po půl hodině hry to na Pavelce zkoušel Vrhel z přímého kopu, ale tentokrát mu mnoho práce nenadělal.

Drama až do konce

I úvod druhé půle byl spíše vyrovnaný. Domácí se snažili o vyrovnání, ale na disciplinovanou hru Jihočechů nemohli najít recept. Domácímu celku postupně začaly docházet síly a to byla voda na mlýn pro jankovské hráče. Trenér Ivo Čech navíc poslal na trávník čerstvého Pořádka, který unaveným sušickým zadákům zle zatápěl. Poprvé o sobě dal vědět v 64. minutě po přesném centru Bočka, kdy hlavou na zadní tyči mířil vedle. Svou dravostí se Pořádek procpal přes bránícího hráče Sušice do další šance v 64. minutě, bohužel pro hosty míč se podél brankové čáry vytočil znovu mimo místa určení.

 

V 70. minutě to zkoušel technickou střelou dobře hrající Boček, ale i jemu pár centimetrů k zamíření do šibenice chybělo. V tuto chvíli byl Jankov jasně lepší, ale druhou pojišťovací branku přidat nedokázal. Proto to bylo drama až do konce. I domácí kouč poslal všechny náhradníky na plac a změnil styl hry. V posledních minutách létal do šestnáctky Jankova jeden míč za druhým. Obrana Jihočechů někdy i se štěstím nakonec odolala a Aleš Pavelec se mohl těšit z vychytaného čistého konta. V absolutním závěru mohla dát definitivní razítko dvojice Pořádek - Voráček, ale hostující hráči si zřejmě gólové příspěvky schovali na další zápasy. 

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Sušice na body dnes nedosáhla, ale všichni nechali na hřišti maximum a všichni dobře víme, že bude jen a jen lépe! Gratulujeme soupeři a klaníme se před fanoušky Jankova!“




Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - P. Matějka [-] (34. S. Badarau [-] ) , J. Skála [-] , L. Hájek [-] (85. M. Halas [-] ) , M. Vrhel [-] , J. Brabec [-] (82. P. Hubáček [-] ) , T. Klíma [-] , T. Fuchs [-] (66. F. Vítovec [-] ) , J. Čanecký [-] , O. Skrbek [-] , J. Pojar [-]

SK Jankov
A. Pavelec [-] - J. Zajíc [-] , F. Lošek [-] , M. Pancíř [-] (33. V. Jirkovský [-] ) , M. Popelka [-] - M. Boček [-] (88. M. Rytíř [-] ) , L. Voráček [-] , D. Maršán [-] (81. M. Kroneisl [-] ) , P. Sedlic [-] (75. J. Šebelka [-] ) , V. Bürger [-] - R. Iliev [-] (56. R. Pořádek [-] )

ŽK: 55. D. Maršán .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Leška Martin - MACHÝČEK Lukáš, HASÍKOVÁ Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.