Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:30

8.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

10.0

FOTO: Bezgólovou remízu rozsekl chvilku před koncem Vystyd a vystřelil Tatranu výhru


Branky


0

Zasloužené vítězství si na své konto připisují fotbalisté Sedlčan, kteří po celý zápas tahal za delší konec provazu. Jedinou branku si na 87. minutu schoval stoper Jan Vystyd. Hostujícího trenéra Jindru však místo ztracených třech bodů mrzeli tři hráči, o které přišel pro příští utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Haasova tyč, Peterkovo zranění

Při vytrvalém drobném dešti nastoupili k nedělnímu utkání fotbalisté Sedlčan a Doubravky. Senco chtělo navázat na třígólovou výhru z Jankova, domácí mužstvo naopak toužilo po udržení domácí neporazitelnosti. Tatran na svém hřišti dosud ani neinkasoval!

 

To se mohlo změnit hned ve 4. minutě, ale gólman Capouch byl u balónu dřív než přibíhající hráč plzeňského týmu. V průběhu celého poločasu byly Sedlčany lepším mužstvem a první gólovou příležitost si vypracovaly v 11. minutě. Hájek se dostal ke střele, ale nezamířil přesně.

 

O devět minut později byl blizoučko gólu Haas, když tvrdou ránou z dvaceti metrů orazítkoval tyč Bouzkovy klece! Ve 22. minutě nastala smolná chvilka pro záložníka Doubravky Krejčího, který musel pro zranění střídat. Další velké šance už nepřišly. Ve zbytku poločasu se Sedlčanští trápili hlavně s rozehrávkou, z níž ale nedokázali nic vytěžit ani hosté, kteří do středních Čech přijeli pro bod.

Červenka na obou stranách

Po poločasové pauze se sice změnily strany, ale obraz hry zůstal stejný. V 57. minutě utekl po pravé straně agilní Němec, s jeho střelou si Bouzek poradil reflexivním zákrokem nohama. To už na hřišti nebyl ani další zraněný hráč Doubravky Peterka, jenž vystřídal deset minut po startu druhého dějství.

 

Smolný zápas pro Západočechy pak potvrdil Sýs, jelikož v 63. minutě obdržel druhou žlutou kartu a šel do sprch. Sedlčanští však přesilovku moc dlouho nehráli. Za chvilku se totiž také po druhé žluté nechal vyloučit Čejda a počet hráčů na hřišti se znovu srovnal.

 

Nervózní závěr zápasu přinesl spíše platonický tlak Tatranu a už to vypadalo, že bezgólovou remízu budou muset rozseknout pokutové kopy. Pak ale Kdolský našel ve vápně Jana Vystyda, vytáhlý stoper vypálil na první tyč a zařídil tři body pro Sedlčany! Domácí tvrz tak zůstala neporažena a Tatran si připisuje další výhru s čistým štítem.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce J. Vystyd: „Zápas se odehrál za deštivého počasí, což byla výhoda spíše pro nás. Troufám si říct, že jsme celý zápas měli převahu. Hosté si nevytvořili žádnou gólovou šanci, my jich měli dost, ale opět jsme je neproměnili. Ke konci utkání mi nahrál Míša Kdolský, vystřelil jsem na první tyč a padlo to tam. Jsme rádi za tři body a další čisté konto. Příští týden musíme vítězství potvrdit v Krumlově.“

SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Hodně smolný zápas. Neměli jsme sílu, abychom hrozili směrem dopředu. Vypadalo to, že bychom mohli uhrát remízu, nakonec rozhodla jedna střela na konci. Víc než ztráta těch bodů mě mrzí, že máme dva zraněné a jednoho vyloučeného, to je velká komplikace do dalšího zápasu.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - L. Brotánek [-] , J. Vystyd [-] - M. Kdolský [-] , L. Soldát [-] (81. M. Sirotek [-] ) , J. Čejda [-] , M. Dvořák [-] (71. K. Kvěch [-] ) , M. Hájek [-] , J. Repetný [-] - P. Haas [-] (90. F. Hofman [-] ) , D. Němec [-] -

SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - P. Krejčí [-] (22. J. Štěrba [-] ) , F. Kuťák [-] , P. Knakal [-] , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , D. Künstner [-] (85. T. Navrátil [-] ) , D. Brabec [-] , J. Petr [-] , P. Morávek [-] , J. Peterka [-] (56. M. Ungr [-] )

ŽK: 36. J. Čejda , 89. K. Kvěch - 28. J. Peterka , 60. D. Sýs , 75. J. Štěrba , 85. P. Morávek . ČK: 67. J. Čejda - 62. D. Sýs .
Hráči zápasu: J. Vystyd .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: Hanousek Karel - PEKAŘ Eduard, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.