2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.11.2016 15:30

14.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečku za podzimem napsali v Klatovech


Branky


0
Poslední zápas podzimní sezony se hrál na umělé trávě v Plzni. V důležitém utkání dobříšští hráči ani tentokráte neuspěli, z posledních šesti zápasů tak získali pouze jeden bod a přezimují na dvanáctém místě. Ukazuje se, že je bude čekat ještě náročné jaro.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký úvod zápasu

Na neutrální půdu odjeli dobříšští hráči bez Filipa Dorta a opět jim nevyšel úvod. První šanci měli hosté hned v úvodu. Maryškův přímý volný kop zazvonil o tyčku a Junkova dorážka skončila vysoko nad břevnem. V 10. minutě však Klatovy zahrávaly rohový kop a po jeho odvrácení poslal následný centr poprvé do branky Martin Janda.

 

Krátce nato se uvolnil na brankové čáře Valsa, našel před brankou zcela volného Maryšku, ten však mířil nepřesně. Dobříšští sice získali převahu, chyběla však finální přihrávka a tak příležitostí bylo poskrovnu. Naopak Weber zabránil vlastnímu gólu, když hlavičku Lišky stačil vyrazit na roh. Jediné dvě šance hostů měly na kopačkách Šrain a Maryška, ale mířili nepřesně.

Vojtkova paráda

Druhá půle přinesla více šancí oběma týmům. Na přízemní centr nedosáhl Šrain, přímý volný kop Jandy hostující gólman vyrazil, dvakrát chyběl Valsovi krůček k doražení do branky po autu Maryšky a rohovém kopu Šraina. Na druhé straně musel Weber vyřešit přímý volný kop Kotrby. V 70. minutě se však přece jen Dobříšští dočkali vyrovnání. Křížný centr Lišky si zpracoval na hranici šestnáctky Štěpán Maryška a tvrdou střelou překonal gólmana Rojíka.

 

Dlouho se však hosté z vyrovnání neradovali. Nejprve nechali vystřelit zcela volného Jandu vedle brány, pak v 76. minutě na boku velkého vápna faulovali a hezká technická střela Iva Vojtka z přímého kopu zaplula podruhé do dobříšské branky. Hosté vystřídali, do hry přišli čtyři útočníci, avšak gólu se nedočkali. Nejblíže k němu měl Talůžek jehož bombu stačil brankář vyrazit. Na opačné straně pak musel zakročit Weber při střele Pavloviče.

 

Zdroj: Oficiální web klubu MFK Dobříš



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: "Myslím si, že nevyhrál lepší tým. Nicméně za výhru jsme všichni strašně rádi, protože nás posunula v tabulce výš a dala motivaci do další práce. Chtěl bych i za kluky poděkovat trenérovi a také Davidovi Žáčkovi, který tady s námi strávil krásných dva a půl roku, ale bohužel mu pracovní povinnosti zřejmě nedovolí na jaře pokračovat."

MFK Dobříš
Trenér M. Šrain: "Jsem zklamán. Určitě jsme měli na vítězství. Při prvním gólu jsme nepokryli domácí hráče, druhému předcházel zbytečný faul před pokutovým územím. Domácím stačilo nakopávat míče a využít našich chyb. My jsme svoje šance nedokázali využít."



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , P. Rybák [-] , D. Žáček [-] - D. Pavlovič [-] , I. Vojtko [-] - M. Lucák [-] - L. Bezděk [-] (84. J. Sojka [-] ) , P. Kotrba [-] (81. Z. Cibulka [-] ) , L. Krásný [-] (90. J. Bošek [-] )

MFK Dobříš
R. Weber [-] - R. Talůžek [-] , J. Liška [-] , J. Rychlík [-] , J. Horáček [-] (81. J. Karas [-] ) - V. Šrain [-] , P. Junek [-] (79. J. Suchan [-] ) , M. Puchmajer [-] - M. Valsa [-] , Š. Maryška [-] - M. Rajnoch [-]

ŽK: 67. P. Rybák - R. Talůžek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Matyš Jakub - PRŮCHA Miroslav, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.