Když hodně zapátrám v paměti, tak to bylo naposledy ještě ve Lhotě a ke všemu na tréninku, vzpomíná na svůj poslední hattrick Martin Matas

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pamatuješ si, kdy jsi dal poslední hattrick?
Když hodně zapátrám v paměti, tak to bylo naposledy ještě ve Lhotě a ke všemu na tréninku (směje se) ale jsem rád, že jsem to konečně prolomil a doufám, že to takhle bude padat nadále.
Jsi novou posilou Malesic, jak ses v týmu zabydlel?
V týmu jsem se zabydlel prakticky hned. Parta je tu famózní. Drtivou většinu kluků znám z futsal, kde hrajeme za náš Dabík a s ostatními jsem si sedl na výbornou (doufám)
Platí tě v Malesicích po návratu z Německa také v eurech?
Když se celý tenhle přestup pekl, tak jsem tréňovi říkal, že chci sedmičku. Ale asi jsme se špatně pochopili a dostal jsem dres s číslem 7. (směje se) Jinak tady je to hlavně o fotbale a ne o penězích jako v Německu. Pozápasová klobáska a pivečko po vyhraném zápase uspokojí víc než dukáty.
Máš nějaké šťastné číslo? Proč?
Už od přípravek, když se ještě rozdávali dresy podle postu jsem hrál se sedmičkou. A už mi nějak zůstala přirostlá k srdci. Na víc se k tomu později přidala i láska ke Cristianu Ronaldovi. Doprovázela mě i při losu u maturity, takže to považuju za hodně šťastné číslo. (směje se)
Máš už o I. A třídě trochu přehled? Jak odhaduješ letošní šance Malesic?
Už se do toho trošku dostávám. Za mě je I. A třída fotbalovější než krajský přebor. Týmy jsou tu kvalitní a vyrovnané. Malesice bych rád viděl v tabulce na těch nejvyšších příčkách. Zatím jsou naše výkony trochu nahoru a dolu, ale věřím, že si to sedne.
Co vlastně rozhodlo o tvém přesunu do Malesic?
Kluci z futsalu mě do Malesic tahali už minulý rok, ale v Německu jsem přislíbil ještě sezónu. Takže se přesun konal až teď. Jinak největší zásluhu na tom má asi kolega a spoluhráč Matěj Potoček, který mi neustále volal a psal, abych už konečně přišel.
Právě s Matějem Potočkem prý stěhuješ piana. Jak to jde?
Šlo by to lépe, kdyby taky občas zamakal a nenechal to tahat jen mě (směje se) ale jinak s Matesem máme dobrý vztah jsem takový jeho druhý bráška po Mauríkovi. Občas mi leze krkem, ale už jsem si na něj nějak zvykl. Jinak kdyby chtěl někdo přestěhovat piánko neváhejte se ozvat!
Máš nějakého oblíbeného hráče a tým. Proč?
Jednoznačně GOAT Cristiano Ronaldo. Co k tomu víc říct? Góly, mentalita a chuť vyhrávat vše co jde, to je to co se mi na něm vždycky líbilo nejvíc. Co se týče týmu tak Real Madrid.¡ Hala Madrid !

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.