HISENSE SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

Tři nejlepší střelci soutěže, bývalý hráč pražských S, dvojice obránců z Horškovského Týna nebo brankář týmu mimo TOP 10. A to je pouze ochutnávka z celé sestavy podzimu. Můžete hlasovat pro nejlepšího hráče uplynulých 15 zápasů.

BRANKÁŘ:

Vladislav Kovařík (Tlučná) - Jediný hráč mimo TOP 7.  Tlučná je sice až dvanáctá. Brankář Tlučné ale podával nadstandardní výkony a třeba na Smíchově si ho určitě pamatují.

 

OBRANA:

Yurii Kokhan (Horšovský Týn) - Jeden z cizinců v sestavě Horšovského Týnu podával na podzim dobré výkony a na levém obránci si na něm nejedno křídlo vylámalo zuby.

 

Andrii Slinkin (Horšovský Týn) - Druhým obráncem z Horšovského Týnu je Andrii Slinkin. Hráč, co si vedle defenzivních povinností, plní i ty ofenzivní. Moc dobře to ví v Dobřanech, kde trefil pěkný přímý kop.

 

Zdeněk Bečka (Křimice) - Zkušený obránce se před sezónou vrátil z Německa a i díky jeho zkušenostem a přehledu ve hře jsou Křimice na takovém místě, na jakém jsou.

 

Jakub Černý (Smíchov) - Povedenou sezónu zažívají na Smíchově. Čert vem poslední nepovedený zápas v Křimicích. Jinak si Smíchov vede znamenitě - vyloupil Horšovský Týn, v Kolovči prohrál o gól. Velký podíl na tom má kapitán a motorová myš na kraji hřiště, Jakub Černý.

 

Lukáš Tumpach (Koloveč) - Lukáš byl v dorosteneckých kstegoriích útočník. V Kolovči začal hrát na krajním beku, kde si vede tak dobře, že se ocitl až zde. Navíc přidal úctyhodných 6 gólů.

 

ZÁLOHA:

Adam Beránek (Chlumčany) - Zkušený středopolař hru Chlumčan pozvedl. I díky němu a jeho šesti gólům je Keramika opět v těch vyšších pater tabulky.

 

Peter Grajciar (Koloveč) - Jestli jsme Adama Beránk nazvali jako zkušeného, zde můžeme přidat předponu -vele. Tak tedy... velezkušený záložník Kolovči pomohl už k postupu a podmanil si i 1.A třídu. Zabrzdila ho zlomenina ruky. Na poslední dva zápasy už ale nechyběl a byl na hřišti opět znát.

 

ÚTOK:

Tomáš Nekola (Žákava), Jiří Matějka (Luby), René Kropáček (Křimice) - Tři nejlepší střelci soutěže. Všichni tahouni a rozdíloví hráči svých týmů. Jiří Matějka nastřílel více jak polovinu lubských gólů - 19. Tomáš Nekola se na konci podzimu zastavil na stejné cifře, René Kropáček má na kontě přesnou polovinu gólů Křimic - 26.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.