HISENSE SESTAVA KOLA - 24.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024

Datum kola: 27.04.2024

0

Po dlouhé době zvádl svůj zápas Tlumačov, Chlumčany otáčely v závěru a Lubům dpomohl k vítězství netradiční střelec. Kdo se po 24. kole objevil v sestavě kola?

Ačkoliv Smíchov nakonec podlehl Chlumčanům 1:2, má zde tým z plzeňských Slovan hned dvojí zastoupení. Brankář Jakub Čapský chytil penaltu, předvedl několik skvělých zákroků a dlouho díky němu pomýšleli smíchovští na tři body. Nakonec dvakrát kapituloval a ještě obdržel za zmaření zjevné brankové příležitosti červenou kartu.

 

Druhým zástupcem Smíchova je Pavel Konopík. Stoper, kterého díky jeho sestřihu na hřišti nepřehlédnete. A určitě byste ho nepřehlédli ani v zápase s Keramikou, kde odehrál výborný zápas. Jak už bylo řečeno, Smíchov ale nakonec přeci jen prohrál.

Druhým obráncem je Jan Hibler z Bolevce. Zkušený obránce odehrál rovněž skvělý zápas. Jedinou kaňkou na jeho výkonu byla neproměněná penalta, která ale jeho tým mrzet nemusela.

Levý bek z Kolovče, Lukáš Tumpach, odehrál v Dobřanech povedený zápas, který navíc vylepšil vstřeleným gólem.

Debut v základní sestavě a hned branka? Něco, co může říct třeba 18letý Jan Hamák z Žákavy.

 

Ještě jeden obránce, pro kterého už jsme místo v defenzivě nenašli. Radek Hřebík odehrál derby s Malesicemi velmi dobře, nahrál na první branku a celkově působil velmi jistým dojmem.

David Soupír není v sestavě kola žádné nové jméno. Jeho mravenčí práce v záloze Kolovče je účastí v sestavě kola odměněna již poněkolikáté. Tentokrát za zápas v Dobřanech.

Tlumačov nasázel pět gólů a porazil Kralovice. Dobrým výkonem a vstřeleným čtvrtým gólem se na tom podílel záložník Quang Huy Tran.

Na Smíchově to pro Chlumčany dlouho vypadalo na bezbodový výlet. Na konci zápasu ale hosté skóre otočili. Obrat dokonal v 87. minutě Adam Beránek.

Zápas v Sušici rozhodl lubský Tomáš Partyngl, který vstřelil oba góly svého týmu a hlavně díky němu Luby zvítězily 2:1.

 

Jediným útočníkem v sestavě je Jiří Svoboda z Malesic. Jeho tým sice na body nedosáhl, rychlonohý útočník ale větral křimickou obranu a kapitán soupeře jeho výkon vyzdvihl.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.04.2024 09:23 do 01.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.