3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany na svém hřiště skolily Žichovice!


Branky


25. V. Tyml , 55. V. Sláma , 70. Z. Zdvihal - 88. I. Butnaru
0

Domácí se dočkali výhry od poloviny dubna, naopak hostům skončila vítězná šňůra. Tabulka se tak v závěru ještě řádně zamotává.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání s velkým odhodláním a soupeře zatlačili. Ten se postupem času stále více a více dostával na koně, ale paradoxně v ten moment inkasoval. Václav Tyml dostal dlouhý balón od Slámy, Rojík se nedohodl s obranou na zpacifikování dlouhého nákopu a domácí útočník ho snadno přehodil. Ač šancí bylo v první půli určitě více, diváci si na další trefy museli ještě počkat.

 

A ta také přišla ve druhé půli velmi rychle. K nelibosti hostujících hráčů odpískal hlavní sudí po faulu gólmana na Tymla pokutový kop, který v uklidňující gól přetavil Vojtěch Sláma. V sedmdesáté minutě navíc Zdeněk Zdvihal pláchl otevřené hostující obraně a po kličce brankáři zasunul do opuštěné klece. Žichovice stále svůj boj nevzdávaly, ale dnes to byla v jejich případě velká smůla v zakončení. V něm selhali, ale třeba i tyč rozezvoněli, například Ion Butnaru, Musil, Šimáček, Šiška či Špírek. Až prvně jmenovaný nakonec dokázal v závěru snížit, ale více se již nestalo.   

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany
Libor Šlégl: „Hrál se dobrý fotbal, oba týmy měly dost šancí. Nám se konečně podařilo také něco proměnit a být minimálně vyrovnaným soupeřem.“

TJ Žichovice
Radim Šiška: „Na předchozí dvě výhry jsme nenavázali především díky velmi špatnému výkonu v prvním poločase. Na domácím týmu byla od prvních minut vidět snaha o získání bodů více než na nás. Nám se nedařila kombinace a díky důrazu Nýřan jsme prohrávali i osobní souboje. Ve druhém poločase byly oba gólové momenty soupeře velmi sporné - jak penalta, tak třetí gól z jasného ofsajdu. My jsme se i za nepříznivého stavu snažili s výsledkem něco udělat a šancí jsme k tomu měli dostatek. Domácím však často pomohlo štěstí, tyč či naše neumění.“



Sestavy


TJ Nýřany
V. Hinterholzinger [-] - J. Niedermayer [-] , J. Šlégl [-] (75. J. Václavík [-] ) , P. Duspiva [-] , V. Sláma [-] - M. Rosol [-] , Z. Zdvihal [-] (75. L. Šlégl [-] ) , T. Voráček [-] , V. Tyml [-] - V. Kočí [-] (46. J. Folk [-] ) , J. Cvachouček [-] (88. M. Prach [-] )

TJ Žichovice
J. Rojík [-] - L. Mourek [-] , J. Frýzek [-] , J. Šimáček [-] , J. Bálek [-] - O. Musil [-] , R. Šiška [-] , Z. Malík [-] , I. Butnaru [-] - M. Špírek [-] , P. Bálek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.