5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drtivé vítězství vyneslo domácí na devátou příčku!


Branky


0

Nýrsku vydržela forma ze závěru sezóny a nakonec končí v poklidném středu tabulky. Hosté naopak duel nezvládli a jsou čtrnáctí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe domácí, ale dlouho naráželi na pozorného Hinterholzingera. Ten v prvním poločase propustil za svá záda jediný míč, když se v jeho závěru ujala střela z úhlu Petra Výtiska. Hosté naopak příliš nebezpeční nebyli, Moravec ani jedno nemusel zasahovat. 

 

 

To, co se Nýrsku nepovedlo za celou první půli, stihlo na začátku té druhé během devíti minut. Postupně se totiž prosadili Jakub Lužný, Tadeáš Kohout a opět Petr Výtisk. V sedmdesáté minutě  došlo ke střídání u domácího mužstva, kdy odstoupil za potlesku diváků  Rostislav Šteiner, pro kterého to byl dle jeho vyjádření poslední zápas v dresu nýrského áčka. Hráči i diváci mu za jeho dlouholetou činnost potleskem poděkovali. Ve výčtu utkání nám schází již jediná trefa, díky které na konečných 5:0 upravil Ivo György.   

 



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner: „Utkání, ve kterém jsme potřebovali získat bod, skončilo nakonec jasným vítězstvím. Opět jsme se předháněli v zahazování slibných příležitostí. Duel skončil naším zaslouženým vítězstvím a je jenom škoda, že se hráči nedokázali v některých předcházejících utkáních přinutit k lepším výkonům, protože herně mají na víc, než jak jsme skončili v tabulce. Tak snad v příští sezoně.“

TJ Nýřany
Martin Niedermayer: „Domácí vyhráli zcela zaslouženě, my jsme nevystřelili na bránu. Jinak už nemám slov, co jsme předvedli v zápase o záchranu. Jako kdybychom jeli na výlet.“



Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - R. Šteiner [-] (70. M. Bastl [-] ) , J. Lužný [-] , A. Presl [-] (63. M. Trefanec [-] ) , F. Kolář [-] - K. Kalivoda ml. [-] , D. Šnour [-] , T. Kohout [-] , P. Výtisk [-] (71. P. Janovský [-] ) - I. György [-] (79. L. Korschinký [-] ) , T. Rubáš [-] (60. A. Antonovics [-] )

TJ Nýřany
V. Hinterholzinger [-] - J. Václavík [-] , J. Šlégl [-] , T. Voráček [-] (54. A. Aliyev [-] ) , J. Niedermayer [-] (63. T. Michálek [-] ) - V. Kočí [-] , J. Rosol [-] (63. P. Duspiva [-] ) , V. Sláma [-] , V. Tyml [-] - Z. Zdvihal [-] , J. Cvachouček [-] (63. L. Šlégl [-] )

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.