3:1
(1:0)
62. T. Hrach
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice konečně vyhrály


Branky


17

Překvapivý výsledek uhrály Svéradice. Tým, který bojuje o každý bod, jelikož se nachází v sestupových vodách, přivítal na svém hřiští aktuálního lídra tabulky. Svéradice utkání zvládly na výbornou a Černice porazily 3:1. Dvě branky vstřelil Chaloupka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brůcha křižnou střelou poslal domácí do vedení

Černice vstoupily do utkání velmi aktivně. Více držely míč na svých kopačkách a diktovaly tempo hry. Nepřesnost ve finální fázi vedení útoku Černic byla příčinnou, že branka nepadla. Svéradice vsadily na zodpovědnou a důraznou obranu a hrozily spíše po brejkových akcí. Ve 33. min. se poprvé měnilo skóre. Černice poslaly nepřesnou zpětnou přihrávku získali domácí a dlouhou přihrávkou se přesunili na soupeřovo polovinu a Brůcha křižnou střelou překonal brankáře 1:0. Do poločasu si ani jedno z muštev nevytvořilo šanci, kterou by dokázali proměnit a tak se za tohoto stavu šlo do kabin.

 

Dva zásahy Chaloupky rozhodly o vítězství

Hned ze začátku druhé poloviny domácí navyšují vedení. Ve 48. min. se dostal k míči Chaloupka. Pěknou individuální akcí se prosadil mezo stopery soupeře a zvýšil na 2:0. Naději na jakýkoliv bodový zisk dal Černicím hráč minulého kola Hrach. Běžela 62. min. se v pokutovém území otočil směrem k brance a přesnou střelou k tyči snižuje na 2:1. Černice dokázaly za malý okamžik srovnat. Nicméně rozhodčí viděl ofsajd a branku tedy neuznal. V 82. min. se skóre ještě jednou měnilo. Akterém byl opět Chaloupka, který zvýšil vedení svou druhou brankou 3:1. Branka padla po špatné rozehrávce brankáře a stopera. Chaloupka měl pak jednoduchou cestu ke vstřelení branky.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural (Trenér): Utkání jsme si prohráli hrubými chybami a ne příliš dobrým výkonem. Ale !!! , na druhou stranu lituji naše hráče za jakých podmínek se utkání hrálo a vyvíjelo.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - J. Vonášek [-] , R. Kába [-] , V. Beránek [-] , S. Makovec [-] , E. Bouše [-] , A. Vachuška [-] , M. Heimlich [-] , M. Chaloupka [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Trnka [-] , J. Nedvěd [-] (78. J. Mastný [-] ) , F. Švejda [-] , P. Mlnařík [-] - P. Pechek [-] , M. Vít [-] , M. Hohlberger [-] - T. Hrach [-] , P. Stoilov [-] - M. Laibl [-] (63. P. Toman [-] )

ŽK: 27. M. Chaloupka , 56. D. Klas , 85. A. Vachuška - 61. J. Nedvěd .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VOCELKA Milan - ŠIMEK Jakub, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů