3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čepečky znovu vítězně! Svoboda lapil penaltu


Branky


13

Astronomické jaro už nějaký ten čas trvá, to stejné se dá říct o vítězné sérii Červených Peček. V cestě vítěznému tažení stál výběr Polep, kádr oslabený zraněními však od začátku zápasu tahal za kratší konec. Domácí nakonec neinkasovali ani jednou a brankář Svoboda dokonce chytil penaltu. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka

Vhled do utkání nám nabídne report hostujícího trenéra Ondřeje Dvořáka.

 

 

Vyráželi jsme na derby do Červených Peček, jehož důležitost byla umocněna tím, že se jednalo o zápas o 6 bodů. I přes personální krizi, kdy jsme na zápas opět vyráželi sotva v 11 lidech, jsme byli odhodláni bodovat. Zápas se od začátku nevyvíjel příliš dobře, soupeř byl běhavější a agresivnější než my, někdy to bylo za cenu i nehezkých faulů, ale zkrátka nám to znepříjemnili. 

Gól, který ne(byl)

Ve druhé půli jsme se trochu zlepšili a vypracovali si nějaké brankové příležitosti. Na hřiště se obětavě podíval i zraněný David Kuchař, který vystřídal útočníka Toma Hynka, který opouštěl hřiště kvůli doufejme lehkému zranění lýtka. Byl to právě David kdo pro nás dokonce vybojoval pokutový kop, který jsme ovšem neproměnili. Následně jsme i vstřelili branku, kterou pan rozhodčí nejprve uznal, ale po asi 2 minutách nátlaku domácích hráčů (my už byli na vlastní půlce připraveni pokračovat ve hře) branku odvolal.

 

 

 Lukáš Slezák, hostující hráč, komentuje výkon pana rozhodčího slovy: "Rozhodčího Sedláčka jsem dvacet let neviděl a musím konstatovat, že se vůbec nezměnil, už tenkrát pouze škodil fotbalu svým neuměním a arogancí, blátošlap."

 



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Hrající trenér Lukáš Křelina: Do zápasu jsme nastoupili v nejsilnější možné sestavě, a to se projevilo i na hřišti. Řekl bych, že jsme měli celý zápas pod kontrolou. Zapas nabídl 2 jasné penalty – na každé straně jednu. My tu svoji proměnili, hostům ji skvělým zákrokem Svoboda lapil. Hosté nakonec branku vstřelili, ale rozhodčí po chvilce gól neuznal. Udělali jsme 17 bodů v radě, jsme na vítězné vlně a míříme k záchraně v soutěži. Polepům děkuji za pěkný zápas a přeji jim hodně štěstí v posledních kolech.

TJ Polepy
Trenér Ondřej Dvořák: Náš výkon byl v tomto zápase špatný a bodovou ztrátu jsme si zasloužili, soupeř byl hladovější a tvrdě pracoval. Příští týden hrajeme zpět doma proti Velkému Oseku, kde musíme navázat na dobrý výkon proti Zásmukům a opět bodovat.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - Z. Bulíř [-] , L. Křelina [-] (50. J. Přiklopil [-] ) , J. Maršík [-] - M. Rauch [-] (66. L. Zientek [-] ) , M. Hejduk [-] , J. Kulhánek [-] (85. J. Semotam [-] ) , J. Hradílek [-] , J. Krupička [-] - M. Mommers [-] - M. Hanousek [-]

TJ Polepy
O. Barták [-] - T. Hynek [-] (60. D. Kuchař [-] ) , O. Doležal [-] , M. Dohanič [-] , L. Slezák [-] , M. Sixta [-] , L. Kmoch [-] , O. Richter [-] , V. Kočí [-] , D. Pych [-] , M. Kvasil [-]

ŽK: 34. M. Rauch , 57. M. Mommers , 64. M. Hejduk , 78. J. Hradílek - 34. M. Dohanič , 73. L. Slezák , 82. D. Pych .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - ZUZA Miloš (N), KOČÍ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Bohužel moje milované Polepy musíme porazit, snad body získají v dalších kolech

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza